Областният управител Галин Григоров ще бъде кандидатът на ВМРО за кмет на Русе

  • 05 септември 2019 17:25

  • 311
  • 0
Областният управител Галин Григоров ще бъде кандидатът на ВМРО за кмет на Русе
© Facebook

Областният управител на Русе Галин Григоров ще бъде кандидатът на ВМРО-БНД за кмет на крайдунавския град. Това съобщи заместник-председателят на ВМРО и депутат Искрен Веселинов.

По думите му Галин Григоров е човек на консенсуса, който търси различните мнения и умее да ги чува.

"Ние искаме тези избори да не бъдат избори на разделението, а да дадем човек, който да обединява русенци. Да няма чувството, че някой е победил другия, а да има чувството, че сериозен човек, добър управленец, икономист, човек със силно патриотично чувство поема нашия град и го поема не в полза на една или друга част- било от политическото или от икономическото пространство, а с желанието за честно управление и за развитие на Русе, развитие, в което всеки има своето място", каза Веселинов.

По думите му Григоров е преминал през различни нива на трудовия път - от работник в завод до високи мениджърски позиции в частния сектор, бил е също общински съветник, а сега и областен управител.

Григоров заяви, че поема тази отговорност с ясното съзнание, че трябва да се сложи край на омразата, на противопоставянето в общината. "Всички заедно, независимо от политическите си пристрастия и принадлежности, трябва да сме единни в борбата да живеем в по-добро и уютно място - независимо дали сме в центъра на града, в крайните квартали или в малките населени места", каза Григоров, който е семеен с едно дете.

Веселинов обясни, че през идната седмица предстоят интензивни разговори за евентуална подкрепа на кандидатурата на ВМРО и от други политически партии. Тогава ще бъде ясна и листата с кандидати за общински съветници.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини