Александър Ненков: Новият сезон на НС няма да остане встрани от политическата битка за кметове

  • 04 септември 2019 08:14

  • 195
  • 1
Александър Ненков: Новият сезон на НС няма да остане встрани от политическата битка за кметове
© Фейсбук

"Ще ми се политическият сезон на парламента да остане встрани от политическата битка за кметове на населените места, но предполагам, че следващите няколко месеца това ще определя и поведението на политическите групи в Народното събрание, въпреки че предстоят много сериозни законопроекти, които трябва да бъдат приети, включително и Държавният бюджет". Това каза пред БНР Александър Ненков, депутат и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

По думите му Законът за бюджета е най-важният закон пред управляващите: "Няма спор, че доходите на българите трябва да бъдат увеличавани, но не за сметка на задлъжнялост, а на базата на икономически показатели". 

В предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" той коментира предизборната надпревара в София между Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"От шестте точки, обявени от Манолова, само една се отнася за София, всичко останало е като за парламентарни избори, нещо, което един кмет на град не може да свърши, дори и да иска".

Ненков изрази увереност кандидатът на ГЕРБ за кмет на столицата да спечели още на първи тур и отбеляза това, което Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска посочи за промяна в екипа си, като готовност за търсене на решение на много от проблемите с нова енергия.

Според депутата няма да се отрази на кампанията на ГЕРБ липсата на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, "макар че той винаги е бил много отдаден на тази работа".

Последвайте канала на

Novini.bg
195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.09.04 | 08:20

1

ПРАЗНОСЛОВИЯ

Добави коментар

Водещи новини