Йорданка Фандъкова: За мен са важни проектите за София и доверието на хората

  • 03 септември 2019 08:23

  • 925
  • 11
Йорданка Фандъкова: За мен са важни проектите за София и доверието на хората
© Кадър: БТВ

Решението ми не е спонтанно. Работата ми цели да ускорим темповете на развитие на София. Основната ми мотивация е работата и отговорността към хората. Това не е решение за една нощ, а се базира на много анализи. Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в ефира на БТВ.

„Мотивират ме множеството проекти и идеи. Работата за града е бягане на дълго разстояние. Важно е да се поддържа темпото“, добави тя.

„Получих подкрепата на всички структури на ГЕРБ в София и на премиера, но това решение е лично. То е резултат на подготовка и желание да продължим работата за развитието на София. Семейството ми ме подкрепя, както и досега. За мен работата за града е най-важната. Отказвала съм други постове, за да работя за развитието на столицата“, призна градоначалникът на София.

Фандъкова коментира и заявеното намерение, да смени екипа си. „Хората, които работеха съвестно ще продължат да работят, но имаме нужда от нови хора с нови идеи и енергия. Разделяла съм се с много хора от екипа ми, защото доверието на хората е най-важно. Фандъкова призна, че е допускала и грешки, но подчерта, че компромиси няма да прави дори при най-малкото съмнение за накърняването на доверието на хората. „В политиката доверието на хората е най-важно!“

„Всеки от нас трябва да носи персонална отговорност. Доказала съм, че нямам никакви обвързаности. Дори при най-малки сигнали, съм правила тежки проверки. Това е начинът да се предпазваме и да се борим от негативни явления“, коментира Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

„За мен са важни проектите за София. Имам три важни проекта за града. Тя изброи кои ще са останалите приоритети: "Чистотата на въздуха, паркирането, София да стане зелен град, въвеждането на технологиите в управлението на града и т.н.“, каза Фандъкова.

„Не ме е страх от битката с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на“, увери кандидатът на ГЕРБ в София. „Всеки кандидат има и положителни и отрицателни черти. Не ме учудва кандидатурата ѝ. Беше време да кажем на хората какво правим и какво имаме намерение да правим. Важно е какво ще се представи“. Тя се съгласи на евентуален дебат с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Фандъкова каза, че приема сериозно всяка кандидатура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
925 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
А не, кучко седесарска,

2019.09.03 | 09:37

4

за теб са важни само проектите, а доверието към теб стана ясно при ремонта на Графа: "Самоо да ми падне тая седесарска кy.pва мамата ш' й иба!" или "Къде е тая парантия, защо не дойде да види къде ходим и какво газим, безсрамница"...Започна нов ремонт на ремонтирания Граф, има още мегдан за крадене.

До простия мангал !

2019.09.03 | 18:20

11

Добре, че селяндурските тъпанари като теб, се броят на пръсти !

Миро

2019.09.03 | 11:07

10

Като даскал ще е по- добра.

2019.09.03 | 10:55

9

Единствено при кметуването на Й. Фандъкова София процъфтя и заприлича на Европейски град. Разликата към добро в столицата ни от десетина години се вижда и от космоса. Против Фандъкова са селяндурите и престъпниците наводнили София след премахването на Софийското жителство. Победа Данче!

Лл

2019.09.03 | 10:24

8

Е да ама доверието го няма.

шопендар

2019.09.03 | 10:17

7

според мен няма смисъл да харчиме милиони за изборите за кмет на софия,няма комунист,пък бил той и независим,който да има шанс срещу сегашната кметица.София никога вече няма да бъде червена,а червените тролове да го духат.

2019.09.03 | 08:50

1

За теб са важни далавериите ,кражбите лошото строителство и 50-те % от парите за проектите за сметка на качеството да се разпределят между разбойниците с бръснати глави и брадясале мутри и мафиоти .Ти беше фпринудена да се кандидатирашза да продължиш разграбването и опустошаването на софия

До простия мангал !

2019.09.03 | 10:02

6

Бахти тъпия, злобарски коментатор, неграмотен при това !

До малоумника

2019.09.03 | 10:00

5

Ти от къде знаеш и защо си категоричен в преценките си ?!

Малоумните тъпанари, от селундурски тип,като теб, винаги са категорични, но никога не са прави !

wow

2019.09.03 | 09:06

2

Браво много точен коментар, но все още има заблудени "софиянци", които и вярват на даскалицата и на тая престъпна шайка!

Народен човек

2019.09.03 | 09:28

3

Г-жо , връщайте се в класната ни стая ! Ограбихте достатъчно !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини