Милен Михов: ВМРО, НФСБ и "Атака" остават заедно в парламента

  • 28 май 2019 13:30

  • 605
  • 1
Милен Михов: ВМРО, НФСБ и "Атака" остават заедно в парламента
© Facebook

ВМРО, НФСБ и "Атака" остават заедно в парламента и коалицията няма да се разпадне след евроизборите. Това обяви във Велико Търново заместник-председателят на ВМРО Милен Михов.

Напрежението между Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време и след евроизборите няма да доведе до разпадане на парламентарната група и на малката коалиция в управлението, категоричен е заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, цитиран от БНР.

„Ние нямаме намерение нито някой да гоним, нито някой да дамгосваме, да обвиняваме за това какво е казал, какво е направил. Няма да водим война, няма да се изясняваме. Ние коалиция няма да разваляме“, каза Михов.

Ниската избирателна активност на евроизборите е в резултат на влошения политически климат в страната в последната година, коментира още заместник-председателят на ВМРО.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
605 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.28 | 16:24

1

Това показва как нямат грам достойнство и са готови на унижение,но да не изпуснат властта-сиреч кокала

Добави коментар

Водещи новини