Красимир Янков: Резултатите ни са вследствие на слабостта на БСП, не на силата на ГЕРБ

  • 27 май 2019 08:28

  • 2260
  • 4
Красимир Янков: Резултатите ни са вследствие на слабостта на БСП, не на силата на ГЕРБ
© Кадър: БТВ

Резултатите от тези избори са вследствие на слабостта на БСП, не на силата на ГЕРБ. Те вървят надолу. Това каза Красимир Янков от БСП в ефира на БТВ.

Той добави, че тепърва предстои да се направи анализ и да се предприемат конкретни действия за отстраняване на слабостите.

Има места, където БСП е първа политическа сила“, обобщи Янков. „Загубата на тези избори се дължи и на липсата на доверие и бягането от дебата за бъдещето на Европа. Ръководството на БСП структурира послания, които са извън проблематиката на Европа. Ще се разгледа и възможността за поемане на отговорност“, коментира той.

По думите му, една от грешките, които се констатира, е излизането на БСП от парламента. „Надявам се, че тя ще бъде поправена“. По думите му, тактиката с бягане от политически дебат, не е била успешна.

На Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на дължим дебата за бъдещето на Европа. Затова той получава персонална подкрепа. Ние не успяхме да мотивираме твърдото си ядро. То обаче не е разделено. Разделителни линии бяха сложени от ръководството на БСП. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за предложи членовете в листата. Кампанията и резултатът от това което постигнахме, се дължи и на тези персонални предложения“, заяви Красимир Янков.

БСП не може да бъде обвинявана за загубата. Структурите следваха указанията на ръководството“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2260 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
1

2019.05.27 | 08:43

2

Напротив, ГЕРБ спечелиха, защото никой досега не е направил повече от Борисов в новата история на България. От БСП излъчиха крадци и руски агенти.

2019.05.29 | 23:23

4

Хахаха, тук някой не си пие хапчетата редовно!

2019.05.27 | 08:49

3

БСП Е СЛАБА ЗАЩОТО Е НЕНУЖНА ПАРТИЯ.

Zico

2019.05.27 | 08:37

1

Mulchi kurvo komunisticheska,

Добави коментар

Водещи новини