Румен Христов: Кампанията на БСП се състоеше от компромати

  • 26 май 2019 21:28

  • 601
  • 1
Румен Христов: Кампанията на БСП се състоеше от компромати
©

Победата на СДС е отчетлива, зависи и по какъв начин ще бъдат прочетени окончателно гласовете. Това е eдно утвърждаване на ГЕРБ и надграждане на СДС и сполучлива формула, която може да работи. Това заяви в студио на Канал 3 на европейските избори "Пътят към Европа" лидерът на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

,,Там не е традиционната десница, имам само едно ДСБ", коментира той "Демократична България" и възможността да влезе един неин представител в европарламента.

Христов смята, че ако това се случи, заедно ще имат 8 представители в ЕНП и ще имат повече от Холандия, което ще ни улесни по пътя към Шенген.

,,Александър Йорданов категорично ще отстоява влизането ни в Шенген, това го казва СДС. Ние успяхме да привлечем част от периферията на ГЕРБ, която се беше разпиляла, създадохме категорично дясно обединение, което стои зад ценностите на десницата, хубавото, което се случва на хората, е благодарение на десницата'', обясни лидерт на СДС.

Според него е още рано да се говори за обединение с ГЕРБ.

,,Това обединение беше за европейските избори, но не знаем как ще бъде за местните. Ще се реши след като се направят анализи'', обясни Христов. За него голямата победа е тази над БСП и спирането на техния поход към властта.

,,Те не водиха политика, нямаше дебат, а кампанията им се състоеше от компромати'', допълни още лидерът на СДС.

Последвайте канала на

Novini.bg
601 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.27 | 01:11

1

По български : и аз искам баница . Отговор ; да ми ядеш Рязания. Който разбра разбра . Другите на следващите избори . Който оцелее де .

Добави коментар

Водещи новини