Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес

  • 23 май 2019 09:08

  • 325
  • 3
Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес
© ПП ГЕРБ

Ние знаем как се отстоява националният интерес в рамките на общоевропейския. Връзката с хората, грижата за най-отдалеченото училище, най-отдалеченото малко земеделско стопанство или млад фермер – са наша всекидневна грижа. И това лице на България в Европа искаме да покажем. Това лице, което сме градили с правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ. Нека изпратим послание, че България се развива и осигурява възможности за всички. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Смолян.

По думите ѝ в област Смолян е събрана цялата култура на България със своите талантливи млади хора, предприемачи и работливи кметове. Тя бе категорична, че отборът, на който тя е капитан, казва „не“ на езика на омразата, „не“ на разделението, „не“ на конфронтацията и „да“ Европа да се усеща в най-малкото населено място.

„Гласувайте с номер 12 в бюлетината за силна и уважавана България“, призова Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Смолян е сърцето на Родопите и душата на България. На всяка крачка, на всеки ъгъл се усеща това. Не знам как го правите, но вие сте специални хора“, каза на свой ред Андрей Новаков. Той изтъкна гордостта си, че е част от листата, чийто водач е най-успешният еврокомисар. По думите му много от хубавите неща в България от хората вече се приемат за даденост.

„Изключително мъдро бе решението преди десет години да поправим пътищата, защото цял град сме загубили в тази война. Ще продължим да правим нови пътища. Ще работим така, че парите за България да се увеличат“, подчерта Андрей Новаков.

По думите на Асим Адемов в края на кампанията даже и социолозите са признали, че ГЕРБ и СДС ще победят. „Аз съм горд, че имах възможността да бъда част от един невероятно сплотен отбор. Горд съм, че имаме изключително успешен и авторитетен еврокомисар като Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова“, отбеляза Адемов.

„Горд съм с това, което прави ГЕРБ за толерантността в България. Като пример за толерантност ще посоча себе си - един обикновен учител, който стигна до ЕП. Ние не водим статистика кой е християнин, кой е мюсюлманин. Ние оценяваме хората по техните качества. За толерантност и добруване на България гласувайте с №12“, призова Адемов.

„Оценявам това, че повярвахте и застанахте зад мен. Аз винаги ще бъда зад вас в бъдеще, както вие го направихте. Като гледам пълната зала съм сигурен, че съзидателността и реалните резултати ще победят разрухата и фалшивите новини в тази кампания“, посочи на свой ред кандидатът за евродепутат от Смолян Марин Захариев.

„Сигурен съм, че 10-те години, в които ГЕРБ гради доверие в Европа, няма да бъдат пропилени от хора, които неведнъж са фалирали държавата“, завърши той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
325 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Иван 2

2019.05.23 | 10:03

3

Като знаещ премести се да живеещ в България, и децата ти да живеят в Бълагария, и носи българско име.Иначе си хванала ....за щлифера и от Брюксел лесно......ще защитава Бълагария.Ай сик ... тир от тука.

2019.05.23 | 09:50

2

вие знаете само как се краде.

2019.05.23 | 09:29

1

Гледах до днес в Нова това заблудено моме. Не знам дали е Неделчева или Габриел, но най ѝ приляга Мара Клишето. С комсомолски плам ни разказва едни общи приказки, от които единственото ясно е, че е силно зависима от европейските кукловоди. Тези избори са опит да се запази националното, в една вакумно-глобалистка среда, която унищожава всякаква човешка идентичност и ставаш един номер, егн, никой.

Добави коментар

Водещи новини