Цветан Цветанов се срещна с жители на с. Борино

  • 22 май 2019 15:56

  • 177
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с жители на с. Борино
© Фейсбук

Срещнах се днес с жители на с. Борино (област Смолян), на които представих кандидатите за членове на Европейския парламент от ГЕРБ Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев. Заедно с мен бяха още бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и допълни:

"Припомних как неотдавна бе осуетено прехвърлянето на Ягодинската пещера към общината, а тя винаги е била стопанисвана от местно туристическо дружество.

Подчертах, че ние, от ГЕРБ, ще изпратим най-достойните, най-добрите евродепутати в най-голямото европейско семейство – това на ЕНП. Обясних, че нашата работа е да решаваме проблемите на хората и получавайки тяхното доверие на изборите - да им отвърнем с конкретни резултати, които подобряват начина им на живот. Бях категоричен, че в ГЕРБ правим именно това и затова сме толкова силни и вървим уверено към 12-та изборна победа в неделя."

Последвайте канала на

Novini.bg
177 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.22 | 21:36

1

Крадеца на годината .

Добави коментар

Водещи новини