Асим Адемов в с. Борино: Истински толерантната партия в България е ГЕРБ

  • 22 май 2019 18:09

  • 325
  • 3
Асим Адемов в с. Борино: Истински толерантната партия в България е ГЕРБ
© ПП ГЕРБ

„Аз  съм един обикновен български учител, който е отдал целия си житейски път на това да обучава децата на любов към словото, към българския език, към българските автори. Докато нямаше ГЕРБ в тези региони не можеше да се говори за европейски проекти, но сега е различно. Истински толерантната партия в България е ГЕРБ. Аз  съм един скромен пример за това“, каза кандидатът за евродепутат с номер 4 в листата на ГЕРБ и СДС за евровота Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община по време на среща с жители на с. Борино.

Заедно с него бяха и кандидатите за членове на ЕП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и Марин Захариев, бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е, областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

По думите на Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна хората в Борино имат две достатъчно сериозни причини да гласуват. Първата - заради Марин Захариев, който е от Смолян и когото познават от години. Втората - заради Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община, който е мюсюлманин като повечето жители на общината.

Според Марин Захариев предстоящият вот е избор за европейското развитие на България. Той припомни, че докато при БСП спират европейските фондове за България, при ГЕРБ няма спряно нито едно евро. По думите му в Европа вече не гледат на нас като на една малка страна. „В наше лице виждат предвидимост, ясни правила и хора, които умеят да управляват качествено европроекти“, допълни Захариев.

Последвайте канала на

Novini.bg
325 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.22 | 21:14

3

Сигурно там се е оакал и не го искат.

2019.05.22 | 21:13

2

Тоя мангал защо не е в тяхната партия ДПС ?

2019.05.22 | 18:46

1

ДА ТОЛЕРАНТНА КЪМ КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА.ВАЖНОТО Е ДА СА НАШИ ХОРА.ТАКЪВ ИМ Е ДЕВИЗА.

Добави коментар

Водещи новини