Лиляна Павлова в Sin Cars: Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават добавена стойност

  • 22 май 2019 14:04

  • 268
  • 1
Лиляна Павлова в Sin Cars: Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават добавена стойност
© ПП ГЕРБ

Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават висока добавена стойност и българските млади специалисти избират да се развиват именно в тях. Русе е поредната област, предпочитана от инвеститорите в автомобилния сектор, а заводът за електромобили, който посетих днес, работи за бъдещето, съчетавайки иновации, грижа за околната среда и безопасност, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, която посети тази сутрин русенския производител на автомобили Sin Cars със собственик инж. Росен Даскалов.

Тя разговаря със служители във фирмата заедно с народния представител от ГЕРБ – Русе и областен координатор на партията в Русенска област Пламен Нунев, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Иновациите са един от секторите, които ще получат повече финансиране и подкрепа от Европейския съюз. С общите ни усилия Русе има потенциала да се превърне в българския център за производство на електромобили“, добави тя.

Когато работим упорито и спазваме правилата - успяваме и дори сме по-добри от останалите. За този сектор е много важен и ангажиментът ни за подкрепа на професионалното образование, за да виждаме все повече млади хора, заети в българската индустрия, подчерта Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Моля ви да ни подкрепите на 26 май, за да продължим напред, добави депутатът Пламен Нунев в обръщението си. Той отбеляза, че през лятото започва строителството на магистралата Русе – Велико Търново, а през есента и основната рехабилитация на пътя Русе – Червена вода – Кубрат. Депутатът изрази своята подкрепа за бизнеса в Русе и сподели, че само с добро управление на държавата и региона, както се случва по време на ГЕРБ, могат да се създадат благоприятни условия за развитието му.

Росен Даскалов представи фирмата, а кандидатът за евродепутат Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена тества русенски лекотоварен електромобил и разгледа спортния електромобил Sin S 1. Тя научи от собственика на Sin Cars, че се подготвя изграждането високотехнологична фабрика за производство на електрически и хибридни автомобили в Русе. Той обясни, че производствената линия трябва да стартира през 2020 г. Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лв. и ще разкрие между 50 и 100 нови работни места.

Оптимизираният производствен процес ще позволи бързо и лесно сглобяване на различните варианти на платформи, като се използват стандартни материали. Новата производствената линия L-City е проектирана с годишен капацитет от 20 000 автомобила, които ще бъдат насочени към европейския пазар.

Една от водещите цели при създаването на проекта е ангажирането с каузата за опазване на околната среда, намаляване на емисиите в градовете и създаване на по-здравословна жизнена среда, отбеляза в заключение Даскалов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
268 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛИЛИТУ

2019.05.22 | 14:17

1

ИМА НАЙ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ ГЪЗ- КОЕФИЦИЕНТ НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ 200%.

Добави коментар

Водещи новини