Цветан Цветанов в Доспат: Когато държавата е стабилна, може да помогне на всички общини

  • 22 май 2019 13:12

  • 473
  • 1
Цветан Цветанов в Доспат: Когато държавата е стабилна, може да помогне на всички общини
© Facebook

На първите избори за ГЕРБ в община Доспат гласуваха едва 60 души. Сега очакваме над 2000 гласа на европейските избори. Това е оценка за работата на общинското ръководство. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Капиталовите разходи на Доспат са едва 380 хил. лв. годишно, а бюджетът - около 6 млн. лв. Благодарение на кмета Елин Радев, добрия административен капацитет на общината и отличната комуникация с институциите - в Доспат са влезли 30 млн. лева държавни и европейски средства“ - заяви политикът по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Заедно с него бяха кандидатите за членове на ЕП Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев, бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

Пред присъстващите, Цветанов изтъкна, че когато държавата е стабилна, може да помогне на всички общини. Той допълни, че в Смолянска област, без изключение, всички общини са получили допълнителни средства за инфраструктура с министерски постановления.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа похвали листата на ГЕРБ и СДС за евровота и подчерта, че в нея има хора, които най-добре могат да представляват България в Европейския парламент.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
473 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.22 | 14:17

1

КЪДЕ ГО КРИХТЕ ДОСЕГА ТОЯ МАЛОУМНИК?

Добави коментар

Водещи новини