Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Николай Диков и Йоана Йончева – Фильова присъстваха на финала на конкурса „Царица Роза 2019“ в Казанлък

  • 18 май 2019 12:58

  • 314
  • 0
Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Николай Диков и Йоана Йончева – Фильова присъстваха на финала на конкурса „Царица Роза 2019“ в Казанлък
© ГЕРБ

Впечатлени сме както от вашата красота, така и от начина, по който представяте себе си и Казанлък - с българските традиции, с българската култура и с българските ценности.

Това каза Николай Диков, кандидат за евродепутат, пред 17-те претендентки за титлата „Царица Роза 2019“ в Казанлък, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той, заедно с Йоана Йончева – Фильова, която също е част от листата на ГЕРБ, връчиха на всички участнички в конкурса ваучери за посещение на Европейския парламент.

"Има с какво да се гордеем като нация, има какво да покажем на Европа. Затова с Йоана, от името на целия екип на ГЕРБ за евровота, ви каним на посещение в ЕП, в новия му мандат. С пожелание да се развивате като достойни млади български жени и да представяте България по най-добрия начин навсякъде по света", подчерта Николай Диков.

"Тази вечер всички видяха, че в Казанлък растат и живеят млади хора, които здраво са стъпили на тази красива земя, които са откъснали най-красивите цветя от долината“, каза кметът на Казанлък Галина Стоянова. Тя допълни, че с избора на „Царица Роза 2019“ се слага началото на 116-те празници на розата в Казанлък. Подготвени са десетки събития посветени на роза „Дамасцена“ и произвежданото от нея розово масло, което е сочено за течното злато на България и света.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
314 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини