Андрей Новаков участва в откриването на нова детска градина във велинградското село Драгиново

  • 17 май 2019 17:04

  • 284
  • 1
Андрей Новаков участва в откриването на нова детска градина във велинградското село Драгиново
© Пресцентър на ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, кметът на Велинград д-р Костадин Коев и кметът на Драгиново Бисер Маджиров откриха днес на нова детска градина в с. Драгиново. Двете сгради на детска градина „Пролет“ са с капацитет 150 места, като за тяхното построяване държавата отпусна 1,62 млн. лв.

Детската градина и средното училище в съседство се отопляват с геотермална енергия. Сградите са изградени от термопанели по най-модерна технология със стъклопакети с термозащита. В двора са изградени 6 детски площадки с ударопоглъщаща настилка и ергономични катерушки.

Официални гости на събитието бяха главният мюфтия на България д-р Мустафа Хаджи, областният управител на Пазарджик Стефан Мирев, областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и народният представител Димитър Гечев.

„Вие сте щастливи да имате такова бижу в Драгиново. Жителите на селото го заслужават, защото са достойни и чистосърдечни хора. Искам да благодаря на правителството за реализацията на този проект и на още много проекти в интерес на хората. Те са истинското доказателство за реалната политика на ГЕРБ“, каза третият в листата Андрей Новаков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
284 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
надрусания гербераст

2019.05.17 | 17:17

1

ГО РАЗХОЖДАТ ,КАТО ЦИГАНСКА МЕЧКА.

Добави коментар

Водещи новини