Ева Майдел: В ГЕРБ заставаме пред хората с лицата, постиженията и конкретните си идеи

  • 17 май 2019 17:00

  • 283
  • 5
Ева Майдел: В ГЕРБ заставаме пред хората с лицата, постиженията и конкретните си идеи
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ заставаме пред българите със своите лица, реални постижения и конкретни идеи, а не само с празни и кухи обещания, както опонентите ни. В БСП не могат да се похвалят с нито един успех, нито в държавата, нито на европейско ниво. Затова залагат единствено на обвинения и гръмки, но неизпълними обещания. Това няма да подобри живота на хората. Ние в екипа на ГЕРБ в Европарламента постигнахме конкретни и измерими успехи – намалихме цените за телефонните разговори в ЕС, намалихме банковите такси за преводите в евро, увеличихме средствата за България по еврофондовете, противопоставихме се и ще продължаваме да го правим на пакета "Макрон". Направихме така че България да е четвърта в ЕС по привлечени инвестиции по плана "Юнкер".

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на разговор с граждани в Харманли.

В срещите участваха народният представител Митко Полихронов, кметът на община Харманли Мария Киркова, представители на бизнеса от региона, търговци.

,,Ева Майдел е най-разпознаваемият евродепутат в нашия регион, затова посещението й в Харманли не е изненада за никого'', призна депутатът Митко Полихронов.

Той подчерта, че бъдещите евродепутати ще бъдат гласът на България в Европа, затова е важно да изпратим там компетентни, можещи и работещи хора, каквито са кандидати от листата на ГЕРБ и СДС.

,,Имаме и конкретни идеи как можем да продължим в тази посока, за да използваме максимално добре членството на България в ЕС, за да достигне Европа във всяко кътче на страната'', допълни Ева Майдел, която има информационен офис в област Хасково и осъществява и подкрепя редица инициативи през годините.

Последвайте канала на

Novini.bg
283 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
поп Грую

2019.05.18 | 00:11

5

Ше й се изцфъкам на личицето

Бизнес по време на диктатура

2019.05.17 | 21:41

4

Госпожата се разхожда като във зоопарк, добре поне, че не се е опитала да подава бисквитки на работещите. Ясно е, че чорбаджията им се мазни.

2019.05.17 | 21:19

3

Шайката беше дотук.

Оп

2019.05.17 | 18:48

2

В Г€РБ заставаме пред хората с лъжливите си лицата, измислените си постиженията и грабливите си идеи.

ГРОБАРСКА СМРАД

2019.05.17 | 17:18

1

ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА ,ЗА ДА СЕ СНИМАТ СЪС МАРА ОТ ГЕРБЕРАСТКАТА МАФИЯ.ТЕРОР и ГЕНОЦИД ОТ ШАЙКАТА ДОЛНА.

Добави коментар

Водещи новини