Бойко Борисов към земеделци: Застраховайте се, така и за нас ще е по-лесно да ви подпомагаме

  • 17 май 2019 14:44

  • 796
  • 2
Бойко Борисов към земеделци: Застраховайте се, така и за нас ще е по-лесно да ви подпомагаме
© Булфото (архив)

Земеделците казват, че май месец като вали, все едно жълтици падат от небето. Дъждът всъщност е за добро. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с обезщетени земеделски стопани след унищожителна градушка, помела реколтата им.

"Строи се добре, бързо, и ще видите след една-две години. В Шумен се откри един от най-модерните заводи в Европа", увери ги той. "Ще дава за около 300-400 милиона продукция за година. Не е далеч времето, когато части от коли от европейски автомобилни гиганти ще се правят в Шумен", каза Борисов.

"Бюджетът върви добре. Бъдете спокойни. Застраховайте се, защото и за нас е по-лесно да ви подпомагаме. Видяхте какво се случи в Хърватия, отнесе ги. В залата има представители и на други партии, така че подпомагаме и другите", пошегува се Борисов.

Заедно с премиера бе и земеделският министър Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. "Държавата продължава да помага на земеделските стопани, които пострадаха от градушки. Отпуснати са 3 милиона лева за обезщетения“.

Тя увери, че продължават да се изграждат нови площадки за защита от градушки", коментира тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
796 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
данъкоплатец

2019.05.17 | 15:48

2

Застрахователите застраховат единствено за причинени щети,причинени от силен снеговалеж през юни-август.

оцелял от грабежа СДС-арски българин

2019.05.17 | 15:46

1

От дек пари,като 30г. ни крадете,а и застрахователите хитруват - първо отказват застраховане за някои събития и второ - не плащат при настъпването на застрахованите .
И знаете ли защо - защото сте тандем заедно ни дерете кожите.

Добави коментар

Водещи новини