Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел: Европа няма нужда от революция, а да си върне духа и оптимизма

  • 16 май 2019 17:15

  • 347
  • 2
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел: Европа няма нужда от революция, а да си върне духа и оптимизма
© Пресцентър ГЕРБ

Много от опонентите ни на национално и европейско ниво говорят за революции в Европа. Фактите са, че Европейският съюз е най-успешният политически модел на взаимодействие между държави и народи в последния век. Ще работя Европа да си върне този дух и чувството, че можем да се справим, а не само да говорим за кризи и проблеми. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с предприемачи в Ловеч.

В нея участва и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Корнелия Маринова. На поканата за среща се отзоваха представители от хранително-вкусовата промишленост, строителни фирми, машиностроене и мебелопроизводство. На срещата присъстваха и представители на работодателските организации в област Ловеч.

"В Ловеч през последните години инвестициите се увеличават бързо. С доизграждането на автомагистрала Хемус, което правителството гарантира, условията за правене на бизнес ще се подобрят още повече и се очаква доходите да се увеличат допълнително." Това допълни Ева Майдел в разговора с местния бизнес.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
347 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.16 | 18:06

2

колко млада а вече е за бунището

асд

2019.05.16 | 17:32

1

тия добре, че сами се хвалят/начело с вожда си/, че даже и циганките не ги хвалят.

Добави коментар

Водещи новини