Цветанов посети свищовското село Царевец

  • 15 май 2019 13:58

  • 572
  • 1
Цветанов посети свищовското село Царевец
©

Днес в свищовското село Царевец разгледах бившето училище, чието предназначение бе променено, за да може в рушащата се някога сграда да се разкрие Център за култура, образование и отдих.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"Инициативата е финансирана по Програмата за трансгранично сътрудничество, а държавата е осигурила средства, за да се гарантира устойчивост на проекта. Училището е закрито преди почти две десетилетия, а промяната на предназначението му стана възможна със съдействието на народните представители от ГЕРБ-Велико Търново.

При огледа на ремонтните дейности се срещнах с младо семейство, което е работило и живяло в София, но с откриването на новия център е избрало да се прибере в родното село на момчето - Царевец. В момента младият мъж е управител на центъра, чийто ремонт ще приключи в края на май. От местната власт изказаха признателност за подкрепата, благодарение на която стана възможна инвестицията от 1,1 млн. лв.".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
572 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Румен

2019.05.15 | 14:15

1

Крадеца Цветанов прави ревизия. Ха,ха.Нахален до безобразие.

Добави коментар

Водещи новини