Цветанов се срещна със служителите на предприятие за селскостопанска техника

  • 15 май 2019 11:51

  • 163
  • 1
Цветанов се срещна със служителите на предприятие за селскостопанска техника
© Фейсбук

Срещнах се днес в Свищов със служителите на компанията „Устрем“ ООД. Фирмата е със 70-годишна история и утвърдени лидерски позиции в производството и поддръжката на резервни части за селскостопанска техника. Осигурявайки работа на над 80 души персонал, „Устрем“ ООД е реализирала проекти за около 100 000 евро, а в момента осъществяват иновации в машинното оборудване за над 400 000 лева. Благодарение на европейско финансиране на стойност близо 100 000 лева, компанията успява да гарантира на своите работници по-добри и безопасни условия на работа, отговарящи на европейския стандарт.Това написа на личната си страница във "Фейсбук" председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Пред служителите на предприятието коментирах, че когато държавата координира действията си с местните власти и се възползва максимално от европейската солидарност - всички виждаме какви са резултатите. Подобрената среда за живот в Свищов е благодарение на европейското финансиране и дейностите на местната власт, които ние сме подкрепили.

Споделих, че от Община Свищов са ни казали, че инвеститори търсят място, в което да създадат условия за нови работни места, а аз се ангажирах да разговарям със съответните министерства, за да може тези над 300 декара на Министерството на отбраната от бившите казарми да се предоставят на общината за управление и стопанисване. Надявам се много скоро на този терен да се изгради една икономическа зона, а по-късно да се търси и възможност за изграждането на Дунав мост 3 с публично-частно партньорство, което ще доведе до нови перспективи и продължаващо развитие на община Свищов.

По време на срещата с кмета на Велико Търново Даниел Панов, председателя на местния парламент в Свищов д-р Кристиян Кирилов и общинския лидер на СДС Емил Димитров представихме пред служителите 4-тата в листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори – Ева Майдел", написа още Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
163 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пп

2019.05.15 | 14:02

1

Браво Цецо, мачкай. Покажи на мутрата кой е новия шеф на шайката.

Добави коментар

Водещи новини