Кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски: Когато ГЕРБ управлява – гласът на България се чува в Европа

  • 14 май 2019 17:04

  • 209
  • 6
Кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски: Когато ГЕРБ управлява – гласът на България се чува в Европа
© ПП ГЕРБ

Заставам пред Вас като част от най-силната листа на кандидатите за евродепутати. Навсякъде казвам това убедено, защото знам възможностите и целите на хората, включени в нея. Когато ГЕРБ управлява – гласът на България се чува в Европа.” Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща с жителите на Борован. Той бе категоричен, че благодарение на евродепутатите от ГЕРБ, България вече е извоювала своето място в Европа.

„В мандата, който изтича, България имаше гласуван бюджет от 14 млрд. лв., а за новия период той ще е около 18 млрд. лв. Парите ги има, въпросът е някой да знае как да ги поиска и те да се използват целесъобразно. Европа не е нещо далечно. Тя е всичко онова градивно и ново, което се случва в нашия град или село и което всички ние виждаме”, допълни д-р Ралчовски и припомни как изглеждаше Враца преди четири години.

„Резултатите са видими, защото ние работим в екип – евродепутатите от ГЕРБ, правителството, кметът на община Враца и общинските съветници от ГЕРБ. Като пример за европейска солидарност можем да посочим ремонтираните „Крайречен булевард” и „Христо Ботев” във Враца, обновяването на пешеходната зона в центъра на града, ремонта на административната сграда на Община Враца, обновените многофамилни жилищни сгради, ремонт на детски градини и учебни заведения. Изграждането на пътя между Ботевград и Видин е приоритет за правителството. Наред с изпълнението на големи инфраструктурни проекти в областта се откриват нови предприятия и има засилен инвеститорски интерес. Всичко това е резултат от нашата работа и ще продължи да се случва, ако партията спечели европейските избори. Подкрепете ни на 26 май с номер 12 в бюлетината, за да продължим правилната посока на развитие”, призова д-р Иво Ралчовски.

Неговата кандидатура подкрепиха общинският съветник от ГЕРБ д-р Наташка Велчовска, общинският ръководител на партията в Борован Георги Гетовски и организационният секретар д-р Цезар Пенчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
209 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
степан

2019.05.14 | 22:04

6

Когато ГЕРБ управлява пропорционално народа се стопява.

чичо Пей

2019.05.14 | 20:02

5

Докторче що си не гледаш слушалката ми си се захванал с политика?Явно клиентелата ти е намаляла? Да кажеш това значи го мислиш?Да мислиш това,значи работата ти в психодиспансепа в Курило значително е увредил мозъчната ти дейност.В най-добрия случай прекаляваш с четенето на приказки от хилада и една нощ.

ХА ХА ХА ХА

2019.05.14 | 18:55

4

Тъпи заучени клишета че когато гербавите управляват гласът ни се чува в Европа .

vesi

2019.05.14 | 17:48

3

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега !
https://bit.ly/2vGdh7g

Геноцид

2019.05.14 | 17:46

2

Врещим на умряло когато ГЕРБ управлява, а Европа ни чува, но не ѝ пука.

да

2019.05.14 | 17:16

1

да, чува се парле франсе???

Добави коментар

Водещи новини