Александър Сиди от ВМРО: Ще продължим да браним България от мигрантите и джендър идеологията

  • 10 май 2019 08:47

  • 371
  • 2
Александър Сиди от ВМРО: Ще продължим да браним България от мигрантите и джендър идеологията
© Нова телевизия

ВМРО доказа последните пет години в Европейския парламент как може да се работи и да се брани българския интерес. Ето защо в следващия парламент, където имаме нови битки и битки, които трябва да довършим докрай, ще направим така че България да заеме своето достойно място в Европейския парламент. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия кандидатът за евродепутат от ВМРО Александър Сиди.

Европа на отечествата е това, за което се борим. Това е различно от цялата политика, която ни налага Брюксел, заяви Сиди.

Не сме малка държава, ние сме една от средните държави в Европа. Това че пакетът Макрон се опита да открадне българския бизнес, е ясно на всички. Ние категорично против този пакет във всичките му измерения. Ако беше на пазарен принцип, нямаше да има никакъв проблем за нас, посочи кандидатът за евродепутат на ВМРО.

В управлението се опитваме да защитим българския национален интерес така, както го разбираме ние. С оградата по градата успяхме да спрем силната мигрантска вълна, подчерта Сиди.

ВМРО в момента е една от силните партии. Всички, които са свързани с ДПС, ни атакуват, че в това пространство получаваме повече подкрепа, добави той.

По думите му след скандала с къщите за гости всеки български политик ще бъде изключително внимателен по темата.

Парите от Европа трябва да бъдат разходвани по-правилно, а не с тях да бъдат финансирани джендър идеологии, заяви Александър Сиди.

Ще продължим да браним България от попълзновенията на мигранти, от джендър идеологията – неща, които тровят българското общество, каза още кандидатът за евродепутат.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
371 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Димитър

2019.05.10 | 10:00

2

Прекалената либерализация на всичко, липсата на чисти ценности и липсата на нации и отечества са голям проблем пред Европа. България има капацитета да се бори срещу сбърканите идеологии и големият приток нелегални мигранти!

Ауу

2019.05.10 | 08:55

1

Те пак мигрантите боб дърпат за България

Добави коментар

Водещи новини