Мария Габриел ще открие турнир по тенис в Перник на 11 май

  • 09 май 2019 14:42

  • 226
  • 0
Мария Габриел ще открие турнир по тенис в Перник на 11 май
© Представителство на ЕК в България

В събота водачът листата на ГЕРБ и СДС за изборите за членове на Европейския парламент Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и кандидатът за евродепутат Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще открият турнир по тенис по двойки в Перник.

Спортната надпревара се организира от ГЕРБ-Перник и тенис клуб „АСАТ“ и е посветена на Деня на Европа. Участие в турнира ще вземе зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и народен представител от област Перник Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. Спортното събитие е с начален час 9.30 часа и ще се проведе на тенис корта в пернишкия квартал “Монте Карло”.

За участниците са предвидени награди, грамоти и медали. Крайният срок за записване за участие е 10 май. Жребий, изтеглен същата вечер, ще определи разпределението на двойките, които ще мерят сили по време на състезанието.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
226 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини