Цветанов във Видин: Европейските избори засягат всеки един регион, община и човек

  • 07 май 2019 21:33

  • 856
  • 13
Цветанов във Видин: Европейските избори засягат всеки един регион, община и човек
© ПП ГЕРБ

Нека всеки един от нас в тази зала, стане посланик на добрите и позитивни неща, които се случват във Видин.  Нека си припомним, че когато през 2015 г. кметът Огнян Ценков пое община Видин, той пое една фалирала община с огромна задлъжнялост. През тези 4 години кметът и неговият екип преминаха  през много трудности, за да очертаят перспективата за своята община. И смятам, че и вашата оценка е, че те се справиха –  с подкрепата на държавната власт, с възможностите, които дава европейската солидарност. Това каза пред близо 250 души заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Видин.

Цветанов проведе среща с жители на общината, в която взеха участие кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, областният управител Албена Георгиева, кметът на община Видин Огнян Ценков и бившият евродепутат Владимир Уручев. Пред препълнената зала  Цветанов посочи, че при финансово – оздравителния план, който изпълнява общината, е било изключително трудно да се осъществяват дейности по благоустрояване на населените места.

„Жителите на общината обаче не се интересуват от трудностите, защото когато дадат доверието си по време на изборите, хората искат да се отвори нова страница, искат незабавна промяна. И тук е ролята на стабилната държавна власт. Правителството подкрепи Видин с над 18 млн.лв., над 100 млн. лв. влизат в общината по европейски програми - обновяват се училища, ремонтират се улици, променя се площадът, който е лицето за всеки град”, отбеляза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той изрази съжаление, че медиите рядко чуват позитивните новини и призова хората да имат отношение за това, което е свършила местната и държавна власт.

Заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че изборите за членове на Европейски парламент са изключително важни и засягат всеки регион, община и отделен човек. Той бе категоричен, че ГЕРБ принадлежи към политическо семейство, което работи за силна и обединена Европа, Европа на споделените ценности и солидарността.

„Срещу нас са хора, говорещи за всичко, което е отрицание на Европа”, каза още Цветанов. Той припомни призива на водача на листата на ГЕРБ и СДС Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова за единна позиция на българските представители в Европейския парламент по значими за България каузи.

„Жалко е, че нашите основни опоненти не споделят това”, отбеляза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той бе категоричен, че на 26 май е необходима убедителна победа за ГЕРБ.

„Победа, която да гарантира стабилността на държавната и местна власт. Нашите кандидати са разпознаваеми и всеки един от тях е направил много. Да ги подкрепим с номер 12 в бюлетината”, призова заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В рамките на своето посещение във Видин, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков  връчиха 40 членски карти на новоприети членове в областната организация на ГЕРБ – Видин. Най – възрастният сред тях е 81 – годишният Герго Гергов, а най – младият член е  Едуард Димитров на 19 години.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
856 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Пипи

2019.05.08 | 13:23

13

Затвор за ексдепутат от ГЕРБ от Пиринско с няколко семейни еврокъщи за гости ( Димитър Гамишев) ?Новината е от благоевградска медия .

2019.05.08 | 09:20

12

Обикаляй , обикаляй още малко , че не ти остана много време.

Подготвя се...

2019.05.08 | 08:48

11

Подготвя се за затвора...!
Тръгнал с костюм на райета...!

Няма ли кой...

2019.05.08 | 08:45

10

Няма ли кой да го заключи тоя наглец в асансьора му ,без хляб и вода...!

2019.05.08 | 07:44

9

От две седмици Цецо Асансьора обикаля циганските махали из страната и пазарува гласовете на циганите - основния електорат на Герб.

АнаТема,Цвъки!

2019.05.08 | 03:38

8

Вземайки предвид къде е учил,Цвък Молитвата ще излезе изненадващо много прозорлив.Тези избори ще засегнат всеки,дори и него,въпреки безграничната му наглост и арогантност .Загубата на Герб ще е индикатор за това,че ще изгубят и вътрешните избори наесен,което ще рече,че най-вероятно идва деня,в който много от полит-@дуците ще попаднат зад решетките и ще им бъде потърсена и наказателна отговорност за безчинствата и предателствата им,въпреки отправяните молитви на "молитвените закуски"при козяците и индулгенциите, получени тези дни от Папата,чрез погалване по главата.
Цвъки е наясно,че не ще може да се укрива прекалено дълго от Закона в асансьора си,и за това му пари под краката!
Анатема,Цвъки!

Румен

2019.05.08 | 02:07

7

То само електората на Герб е във Видин,Монтана,Лом за да присвояват Европейските пари.Другите сме ние. Деца на България избягали немили, недраги,и роби по чужбина.На въстание братя.Ние идваме с нов Радецки.Ама тоя път не до Враца,а до София крадци..

Кок

2019.05.08 | 01:17

6

Глей го това Momo как си гледа телефончето, и си вика,,,,,айде бе, селяни не ми губете времето, чака ме Европата мене......гласувай, че ти плащам и да не съм ви видял....истински родолюбци....Направо плашеща картина,,,,,Отишли с Цецо в северозапада да им говорят за къщи за гости и асансъори,,,,,че какво има даде Европа и 10 години Герп на власт на тия хорица....

Умник Гюро

2019.05.07 | 21:46

2

БКП/БСП не трябва да съществува. Тази терористична организация е изцапана с кръвта на стотици хиляди избити, невинни българи... Само защото са били образовани, финансово обезпечени и не искащи да бъдат комунисти-сатанисти. Убийците от БКП/БСП не заслужават честта да се наричат българи. Те са просто комунисти т.е. престъпници.

оня с коня

2019.05.08 | 00:18

5

Умник Гюро - тролчо. Ето такива като теб са по омразни и от Цветанов, за някой лев ще продадете и майките си. Повръща ми се от такива.

Kok

2019.05.07 | 22:02

3

Ако някой се пита какво е унижение,,,,ето това е! Да му отидеш на крака на Цецо и Андрейчо ( на който Цецо му е кум на сватбата) за да ги слушаш как ти говорят за Европа, която я окрадоха до стотинка......Ето това е срам!!!!!
Да те учи на Европа един малоумник и един бавноразвиващ се.....Без коментар!

Иво

2019.05.07 | 22:28

4

И то в северозапада! За който никой нищо не прави!

Добави коментар

Водещи новини