Ева Майдел в Сливо поле: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората

  • 06 май 2019 11:46

  • 263
  • 1
Ева Майдел в Сливо поле: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората
© ГЕРБ

„На светли празници като Гергьовден всички искаме да сме с тези, които обичаме, със семейството си. Уви, почти всеки българин има роднина, който работи и живее в чужбина и по-често се виждаме през екраните, отколкото на живо. Затова ще продължа да работя европейските средства да създават възможности за по-добър живот и по-добро образование тук, в България, в нашите градове и села, където са нашите близки, приятели и семейства. Населени места като Сливо поле и Ряхово, в които градската среда е модернизирана с европейски средства са пример за инвестиции за подобряване на живота на хората“.

Това каза днес кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС в изборите за Европейски парламент Ева Майдел, която заедно с кандидата за евродепутат Андрей Новаков посети град Сливо поле днес. Те бяха придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител, неговите колеги Светлана Ангелова и Андриан Райков, а в срещата се включиха общински съветници, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, неговият екип, десетки местни жители.

„Сливо поле е пример как добре управлявани, малките населени места могат да са добро място за развиване на бизнес и добро място за живеене, което да задържи младите си хора“, заяви Андрей Новаков по време на срещите с граждани там.

Градчето дава тон в благоустрояването на региона и всичко се постига с много труд. Този централен площад и градски парк е обновен благодарение отпуснатите половин милион лева с постановление на министерски съвет“, отбеляза кметът на Общината Валентин Атанасов. Той отбеляза, че благодарение активната работа на звеното за европейски проекти в Община Сливо поле ще се реализира в съвсем скоро време още една спортна площадка, а е факт и облагородяване и на малките населени места чрез преасфалтиране на улици, изграждане на нова водоснабдителна и канализационна система в селата Голямо Враново и Юделник и пр. Кметът показа на гостите новоизграден терен за минифутбол и други спортове, направена сега със средства от ПУДООС.

„Усеща се тенденция и обръщане на обществото към екипа ни през този мандат, което се дължи на добрата съвместна работа с депутатите ни и съществената Ваша помощ“, отбеляза Валентин Атанасов в обръщението си към кандидатите за евродепутати. Той отправи своята молба за продължаване тяхната активна дейност в подкрепа на всяка една община от Русенска област и през новия мандат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
263 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ФИЛИПЕЕ,

2019.05.06 | 11:52

1

ГЕРБЕРАСКО МЪРШОО.

Добави коментар

Водещи новини