Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Налице са редица предпоставки за икономическо развитие на Северозападна България

  • 03 май 2019 16:55

  • 395
  • 2
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Налице са редица предпоставки за икономическо развитие на Северозападна България
© Пресцентър ГЕРБ

Убеден съм, че политиките на ГЕРБ са правилните и резултатът от тях е видим във всяко населено място на България. Това заяви в Козлодуй кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски. Той сподели, че има удоволствието да контактува с всички кандидати от листата на ГЕРБ и отбеляза, че всички те са загрижени за бъдещето на страната ни и не я делят на процъфтяващи и западащи общини.

„Налице са редица предпоставки за икономическо развитие на Северозападна България“, каза д-р Ралчовски. Той припомни, че съвсем скоро ще бъде избран изпълнител за пътя Мездра-Ботевград, с което регионът ще стане много по-привлекателен за инвестиции, както и че предстоят ремонти по второкласната и третокласната пътна мрежа и реконструкция по ВиК инфраструктурата. „Водим изцяло позитивна кампания. Споделяме нашите приоритети и какво е постигнато в работата на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП в мандат 2014-2019. Оборихме спекулациите, които се ширеха, че след 2020 г. ще спре финансирането по някои програми. Вместо това бюджетът за България е увеличен благодарение на усилията на Андрей Новаков“ уточни д-р Иво Ралчовски, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Често пъти правим паметници на герои от миналото, но е време да търсим и герои в настоящето. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Козлодуй, посочвайки доказания професионализъм и отзивчивост през годините на д-р Ралчовски. „Той е един от хората, които не е отишъл да работи в чужбина, а е внедрил европейски технологии и привлякъл специалисти да лекуват във Враца на европейско ниво“.

„Козлодуй има много добър стопанин. Приветлив и уреден град като Вашия трябва да бъде пример за други населени места в страната“. С тези думи Андрей Новаков се обърна към кмета на община Козлодуй Маринела Николова. Той подчерта, че евродепутатите от ГЕРБ са в един отбор с местната власт. „Ако искате да продължим в този дух, подкрепете ни“, призова Новаков. Той акцентира върху две от силните страни от работата си в изминаващия мандат, а именно това, че спорният пакет „Мобилност“ не е приет, а бюджетът за следващия програмен период, в който в заложен 8% ръст на европейските средства за България, е минал на първо четене.

„ГЕРБ има най-добрата листа с хора, които знаят какво и как да се направи в ЕС, за да може и Европа да се запази обединена. Радвам се, че сред тях има много млади и стойностни хора, с вътрешна енергия и плам“, сподели Владимир Уручев. Той посочи Андрей Новаков като един от най-ярките примери за това как се защитава кауза за България.

„Вярвам, че ще имаме най-малко 7 евродепутати. Г-н Уручев предава щафетата на по-младите, на хора, които ще защитават интересите на Козлодуй, Враца, на нашия регион, на България. Андрей Новаков е влиятелен политик, а д-р Ралчовски утвърден професионалист, гласът на Северозапада, гласът на област Враца“, каза народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.

Кметът на Козлодуй Маринела Николова благодари за поставената висока оценка за развитието на общината. „Стремим се да превърнем Козлодуй в по-привлекателно място за живеене. До този момент 15 млн лв. са инвестираните европейски средства и още 6 млн лв. са целевите от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за важни инфраструктурни обекти в общината. Одобрени са 4 проекта по фонд „Земеделие“. Сигурна съм че нашите евродепутати от ГЕРБ ще продължат да работят за България“, каза още тя.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
395 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Драган

2019.05.03 | 17:57

2

Отдавна има предпоставки за икономическото развитие на България, но крадците- бандюги от ГЕРБ дойдоха на власт.

ЦВИНОКИО НЮЗ

2019.05.03 | 17:11

1

ГАДНИЯ ПЛАТЕН САЙТ НА КРАДЛИВАТА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА. СРАМ и ПОЗОР .

Добави коментар

Водещи новини