Джамбазки: Беше направен опит да бъде оклеветен Каракачанов с "апартаментгейт"

  • 23 април 2019 13:36

  • 1114
  • 4
© Novini.bg

"Апартаментгейт" е манипулация и лъжа и това ще бъде доказано с документи. Вероятно г-н Каракачанов ще потърси своите права в съда, защото аз така бил направил. Това беше опит за оклеветяване и лъжа, като тези, които го направиха, вече започнаха да дават заден ход. Истината е, че не очаквахме да закъснее подобно развитие. Видя се възможност и набързо се скалъпи тази лъжа и провокация, за да се зашие към останалите. Така кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО Ангел Джамбазки коментира новината от днес, че вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов също е въвлечен в имотната сага.

Ангел Джамбазки и други представители от ВМРО днес подписаха споразумение със Земеделския народен съюз за оказване подкрепа на листата на ВМРО за предстоящите избори за Европейски парламент, предаде репортер на Novini.bg.

,,Това не е изненадващо споразумение, тъй като помощта и усилията на Земеделския народен съюз бяха част от резултата да бъдем представени в Европейския парламент. Ние сме използвали тяхната експертиза за субсидии, селското стопанство и земеделието, така че подкрепата им ще ни бъде изключително полезна'', обяви пред журналистите Джамбазки.

По думите му политиците у нас разиграват театрални спорове, а в Европейския парламент поддържат една и съща политическа линия, която е в услуга на глобализацията и федерализма.

,,Изключително непочтено е тук да се говори едно, а там да се прави друго. При нас такова нещо няма'', допълни той.

,,Няма изненада, че ние подкрепяме кандидатурата на Ангел Джамбазки. С него можем да отчетем успехи. Омръзна ми да чувам, че нашите евродепутати не могат да направят нищо, че никой не ги чува. Г-н Джамбазки доказа, че това не е така. Убедени сме, че той трябва да бъде нашият представител в Европейския парламент'', коментира от своя страна председателят на Земеделския народен съюз Румен Йончев.

,,В тези бурни и много важни времена за ЕС имаме нужда от истински патриоти и родолюбци. Трябва да се създаде такъв ЕС, който да отговаря на интересите на неговите създатели, а не да бъде разрушаван'', каза още Йончев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Отвратен

2019.04.24 | 09:11

4

Никога няма да гласувам за тези и за всички!

Наблюдател

2019.04.23 | 14:49

3

Беше направен опит да бъде оклеветен Каракачанов с "апартаментгейт", КАЗВАШ?

ДА НЕ СЪЩИЯ Е КАТО "ОПИТА" С ПРОДАЖБА НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО?

2019.04.23 | 14:21

2

Алоооооооооо г-н Пунта Мара патриот нали вие продавахте на нелегалните имигранти паспорти.

ьь

2019.04.23 | 14:07

1

точно този е подписъл в Европа за джендърите - каква наглост и лъжа

Добави коментар

Водещи новини