ВМРО регистрира в ЦИК листата си за евровота

  • 20 април 2019 10:36

  • 612
  • 0
ВМРО регистрира в ЦИК листата си за евровота
© Novini.bg

ВМРО - БНД регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) листата си за евровота.

Листата беше регистрирана от лидера на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, водача на листата Ангел Джамбазки, заместник-председателя на ВМРО Юлиан Ангелов, депутати от партията и кандидати за евродепутати.

Водач на листата от 17 кандидати е Ангел Джамбазки, съобщи Каракачанов. В нея са актьорът и режисьор Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и, както и бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Димитър Шивиков. Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на ВМРО.

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че политическата формация е предложила на българския избирател листа от хора, които са доказали, че са способни да защитават българския национален интерес. 

След внасянето на документите кандидатите за евродепутати от листата на ВМРО ще се отправят към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско, където ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
612 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини