Цветанов в Любимец: Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места

  • 18 април 2019 18:26

  • 929
  • 4
Цветанов в Любимец: Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места
© Пресцентър ГЕРБ

Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места. По време на предизборната кампания ние няма да отговаряме на агресията на нашите опоненти с агресия, а ще се стремим да показваме на хората какво сме направили и какви са целите ни занапред. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа днес в Любимец по време на среща с жители на общината и със симпатизанти на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Добър резултат на ГЕРБ на европейските избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. Европейската политика означава солидарност и местната власт трябва да влага цялата си енергия в реализирането на различни проекти, които подобряват средата за живот, подчерта Цветанов. По думите му според последните проучвания ЕНП отново ще има най-много евродепутати, а председател на ЕК ще бъде големият приятел на България Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище.

Той е политик, за когото сигурността е тема номер 1, а това е много важно за България и конкретно за Хасковска област. Ето защо ние трябва да бъдем част от голямото семейство на ЕНП и да вкараме в ЕП хора, които имат нужния опит, капацитет и авторитет да защитават националните ни интереси, сподели председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари на депутатите от ГЕРБ-Хасково за активната им работа лице в лице с хората, както и на областния координатор на ГЕРБ Делян Добрев за идеята и модела на работа на програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Тази програма единодушно се оценява като успешна, а доказателство за това е желанието на хората тя да продължи, обясни той.

Кметът на Любимец Анастас Анастасов съобщи, че за последните 3 години в общината са усвоени 3,5 млн. лв. държавни средства. Те са инвестирани в изграждането, ремонта и рехабилитацията на важни инфраструктурни обекти.

Последвайте канала на

Novini.bg
929 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
сс

2019.04.18 | 23:39

4

Виждате ли как заплашва хората :или гласувайте за нас или няма да има работа за вас.Това му е контекста на агитацията.Трябва да сезираме вски Европейски инстанции да проучат как чрез заплахи Цветанов манипулира избирателите.

Ана Тема нагли ми Цвъки

2019.04.18 | 19:45

3

Аз ще гласувам за списъка,изготвен от Цвъки Молитвата,защото знам,че при участието си на сатанинските "молитвени закуски" упорито се моли за спасението на душите на нас- мат*реяла, които ще гладуваме,пардон - ще гласуваме заради неговия aсансьор.

2019.04.18 | 19:35

2

БОКЛУК !!

2019.04.18 | 19:33

1

ЦВЪКИ движи със скороста на светлината , тоя плужек няма задръжки , няма отърване от него .

Добави коментар

Водещи новини