Андрей Слабаков в листата на ВМРО за евроизборите

  • 18 април 2019 14:21

  • 1811
  • 2
Андрей Слабаков в листата на ВМРО за евроизборите
© Булфото (архив)

Актьорът и режисьор Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и, известен с хапливия си език, както и ген. Димитър Шивиков влизат в листата на ВМРО. Това потвърди и самият лидер на партията Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в парламентарните кулоари.

Двамата ще заемат места от гражданската квота на "войводите", които ще регистрират листата си в събота преди обед. И двамата са потвърдили присъствието си в листата.

Каракачанов слага на избираеми места и двама свои депутати, които в последните месеци основно изнасят политическите битки в Народното събрание. Номиниран за евродепутат ще бъде организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов и пловдивският депутат Александър Сиди, съобщи за Канал 3 Каракачанов. Заедно с тях за място в листата се спряга и пиарът на партията Екатерина Анева.

Днес предстои ръководството на партията последно да уточни списъка на номинираните за евродепутати, който утре вече трябва да е готов и утвърден.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1811 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.04.18 | 19:58

2

Тия яко са я закъсали щом стигнаха и до тоя .

бай Симо

2019.04.18 | 15:42

1

Кой пък ще гласува за тоя наркоман с пожълтяла коса...?!

Добави коментар

Водещи новини