Емил Радев: Листата на БСП с агентите от ДС е провокация към колегите в ЕП

  • 16 април 2019 08:17

  • 1421
  • 2
Емил Радев: Листата на БСП с агентите от ДС е провокация към колегите в ЕП
© ГЕРБ (архив)

За мен листата на БСП е провокация към колегите в Европарламента. В нея има доказани агенти на ДС, а тук в сърцето на Европа това се следи и гледа.

Това каза пред камерата на БНТ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев по повод листата за европейските избори на БСП. "В неделя ние представихме нашите приоритети. Там ясно заявихме за какво ще се борим в следващия мандат на Европарламента. За мен най-големият успех е, че в следващите години България ще получи милиард и половина повче от еврофондовете. Цинизъм е от страна на БСП да говорят, че тези пари за пътища, здравеопазване, екология и тн. говорят, че България не се развивала", категоричен беше Радев. 

Евродепутатът от БСП Момчил Неков също коментира темата. "В държави като Полша и Унгария се радват, че им намаляват парите по кохезионна политика, защото това означава, че държавите се развиват икономически. Няма нищо вярно в твърденията на ГЕРБ, че нашата листа е провокация. С нея съм сигурен, че ще спечелим евроизборите и ще работим за промяна в България", каза още Неков

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1421 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.04.16 | 12:15

2

Вашата листа с нищо не е по добра,пет-шест човека се въртите в кръг и ако сте толкова кадърни защо постоянно докладите от ЕС са лоши за България защо не се преборихте за пакета Макрон,но при вас е приоритет много да говорите и нищо да не казвате,но винаги със злоба за опозицията

опорна то4ка

2019.04.16 | 08:37

1

Пак малкия дявол на края Емиле ! ЕС ще се размине с "лека уплаха" дето се вика. Първоначалния списък на Решетников който Кури се опита да пробута беше още по страшен за всяко нормално общество, аз за ЕС си е направо престъпление.

Добави коментар

Водещи новини