Момчил Неков: БСП е най-демократичната партия

  • 15 април 2019 09:16

  • 387
  • 3
Момчил Неков: БСП е най-демократичната партия
© Булфото (архив)

„Отдавна сме готови с „Визия за България” и с „Визия за Европа”. В БСП първо бяха програмите, после беше изборът на хората. При ГЕРБ е обратното”.

Това заяви евродепутатът от БСП Момчил Неков по “България Он Ер”. Неков обърна внимание на правилата в БСП, а именно, че Изпълнителното бюро може да предложи листа, която Националният съвет да размести. „БСП е най-демократичната партия. Вижате, че имате достъп до заседанията на Националния съвет. Целта е хората да видят, че имаме вътрешнопартийна демокрация”, коментира евродепутатът. По думите му един от младите хора в листата, Цветелина Пенкова, учи и работи в Лондон. Той смята, че Пенкова ще се впише идеално в темата за Европейския съюз и в частност за Брекзит.

По повод присъствието на Иво Христов в листата на БСП за евроизборите, Неков коментира: „Той е страхотен човек, много подготвен. Иво Христов е човек със собствено мнение и гледна точка, той е против управляващите и настоящото статукво. Като част от кабинета на президента, Христов защитава национални интереси, ако бъде избран за евродепутат – ще продължи да ги защитава”.

Ще вземем 7 места, с едно повече от ГЕРБ. Хората искат промяна – не само скандали, а политики, които да се случват в краткосрочен и дългосрочен план”, категоричен бе Момчил Неков. По думите му такава е била работата на представителите от БСП в Европейския парламент до момента. „В центъра на всички политики трябва да бъде човекът с неговите потребности”, заключи евродепутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
387 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.04.15 | 10:32

3

Като го гледам това момче на снимката, се убеждавам, че има и тъпи млади хора. Те умните заминаха, тъпите останаха в помията.

kolxo

2019.04.15 | 09:59

1

вЕрно е! Всеки с партийна книжка може да прати някой в Белене или ако наистина го мрази - направо народен съд. Вие сте за въжето всичките.

2019.04.15 | 10:13

2

А не трябва ли Белене.

Добави коментар

Водещи новини