Нинова: Оттук нататък отговорността за резултатите е на Националния съвет на БСП

  • 15 април 2019 07:14

  • 1586
  • 7
Нинова: Оттук нататък отговорността за резултатите е на Националния съвет на БСП
© Булфото (архив)

След девет часа дебати, избрахме своята листа за европейските избори. Надявам се, че с това опровергаваме чужди и наши твърдения, че сме диктаторска и еднолична, вождистка партия. Националният съвет взе своето решение.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след като левицата утвърди листата си за европейските избори, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Ние можем да победим на тези избори и съм сигурна, че ще го направим. Предложих пред вас листа от името на Изпълнителното бюро. Националният съвет реши друго. Няколко пъти, на последните заседания на Националния съвет, другари очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим. Това важеше до днес, до решението на Националният съвет, което уважавам. Оттук нататък- за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет. Пожелавам ви успех и съм сигурна в победата", каза още Нинова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1586 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.04.15 | 11:03

7

Нинова е права .С този ПЕС боклук ще загубят изборите ,защото Боклука олицетворява БСП с найнегативното като партия .ББи управляващата паплач коалиция ,за това държаха Сержо без трудов стаж и гей джендъра да е в листата ,за да има кого да атакуват и те почнаха и този боклек сержа ще донесе само минуси с бетонираните стари муцуни и мозъци.Трябва да се прочисти партията от тях и толкоз

малиииии

2019.04.15 | 10:50

6

измъква се като мокра връв кака кури,ама няма да и се получи,ще и бият шута рано или късно,заверата е готова!!!!!!!

2019.04.15 | 10:01

5

Курнелке, приклекна, а, като те сритаха по кокалчетата под масата. Ти май, май приватизира и БСП, като Техноимпекс, а?

Умник Гюро

2019.04.15 | 07:59

4

В списъка липсват имената на Бенчо Бенчев, неговият съветник Митю Очите, Баневи, Ветко Арабаджийски, Миню Стайков, Гергов и много други видни комунистически приватизатори и борци за финансова справедливост!

Критик

2019.04.15 | 07:43

3

Корнелия,

още преди една година трябваше публично да обезглавиш наглите типове като михов, гечев, гергов и компания. Да вкараш млади и кадърни хора в таз партия. Сега същите стари муцуни ти сложиха прът в колелото по настояване на тоз смешник Серги..

опорна то4ка

2019.04.15 | 07:37

2

Кури не успя да пробута списъка на Решетников. Кремъл ще ги отреже.... Без Кремъл БСП е загубена.

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.04.15 | 07:27

1

НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ НИЕ ОТ БСП ОСТАВКИ НЯМА.
Да те е.б.а КРИВАТА ЧОФКА БСП БОКЛУК.ЛЪЖКИНЯ,КРАДЛА, НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КТБ и ти си се държала за К.У.Р.О за да источвате България като си БИЛА МИНИСТЪР на СТАНИШЕф (Д.Ъ.Р.Т.А) (ПЕ'РВ'ЕР'ЗНА)К.У.Р.В.А (ЗЛ.ОБ.НА) СИ КАТО ЮНЧЕВА.ДА ИЗГНИЕТЕ В ЗАТВОР И ТИ И ЦЯЛАТА МАФИЯ НА БСП,БТВ.

Добави коментар

Водещи новини