Елена Йончева: Можем да осъдим Борисов чрез избори

  • 12 април 2019 08:20

  • 3957
  • 18
Елена Йончева: Можем да осъдим Борисов чрез избори
© Пресцентър на БСП

Европейските избори са важни за България, защото от хората, които ще изпратим в ЕП, зависят много важни за страната ни неща. Това каза водачът на листата на БСП за предстоящите европейски избори Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в на среща с жители на район "Слатина" в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Тя добави, че тези избори са важни и защото ще бъдат вот на недоверие към управляващите и ГЕРБ.

„Спечелим ли тези избори, печели цяла България. Важно е не просто да победим ГЕРБ, а да отстраним политическия модел, който те създадоха”, коментира Йончева.

Тя обясни, че България има 17 места в ЕП, но това дали са малко или много, зависи много от хората, които ще изпрати народът ни там и това- към коя политическа група ще принадлежат. Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в добави, че групата на Социалистите и демократите в ЕП има много успехи в този мандат. „Един от тях е въпросът с двойните стандарти, който подехме ние тук в парламента, а те го продължиха в Брюксел. Затова колкото по- голяма сила имат българските евродепутати в групата на социалистите, толкова по-добре за България. Ние се борим и ще се борим за справедливост, по-добър живот и срещу двойните стандарти”, категорична бе тя.

Пред жителите на Слатина Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в каза още, че въпреки огромната помощ, която получаваме от ЕС, заради режима у нас, ние сме третирани като втора категория хора и Европа трябва да разбере за това. Тя бе категорична, че силата на българските представители в ЕП се обезсмисля, ако нямаме силно правителство, което да работи за хората. Народният представител даде пример с пакета „Мобилност”, който по думите й, не може да бъде решен в полза на България в европарламента.

„Имаше шанс той да бъде решен на високо ниво по време на европредседателството. Правителството, обаче не искаше да влиза в конфликт с европейските ни партньори, а само да си направи ПР”, заяви Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в.

Във връзка с напускането на парламента от Делян Добрев, Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в коментира, че оставката му е в резултат на една дълга битка, която се е водила с факти и документи. „Това е една малка победа, защото оставката на Делян Добрев показа, че справедливост може да има”, категорична бе тя. Йончева добави, че другата малка битка, която е спечелила, е това, че осъди премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за лъжа.

„Беше ни ясно, че няма как да не го осъдим, защото той не просто излъга, защото всички сме свикнали да го чуваме сутринта да казва едно, на обяд друго, а вечерта трето, а това, че под тази лъжа премина една предизборна кампания”, коментира още Йончева.

Тя бе категорична, че всички българи можем да осъдим Борисов чрез избори.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3957 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
ДИМИТЪР ДЕЛЧЕВ

2019.04.12 | 11:13

18

Г-ЖО МИЛИОНЧЕВА, НЕ СВАЛЯТЕ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ, ЗАЩОТО АКО ДОЙДЕ ВАШАТА ПАРТИЯ НА ВЛАСТ И ЛИЧНО ВИЕ И НИНОВА КРАЙ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ.

Пурко

2019.04.12 | 10:50

17

Долна червена измет съсипахте България.Бойко Борисов поне тегли напред за да я измиете от калта, която вие създадохте!



123

2019.04.12 | 10:15

16

Ти гледай теб да не осъдим,на изборите ,че няма да можеш да се скриеш в Евро парламента...!!!

Пламен

2019.04.12 | 10:06

15

Аз искам тази да не бъде осъдена чрез избори, а в съда и да отиде при лесбийките в сливенския затвор, където и е мястото.

КРАЯТ НА ГРОБАРСКАТА МАФИЯ НАБЛИЖАВА

2019.04.12 | 09:47

14

И ГАДНИТЕ ТРОЛОВЕ ,СТАВАТ ОТНОВО БЕЗРАБОТНИ.

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.04.12 | 09:41

12

БОКЛУК К.У.Р.В.А НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КТБ КРАДЛА ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯТА В КОЯТО МОЖЕШЕ ДА КРАДЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЩЕ ВИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ВСИЧКИ БСП,БТВ КРАДЦИ МАНИПОЛАТОРИ

МОДЕРАТОРСКИ ПЕДАЛ-ТРОЛ

2019.04.12 | 09:46

13

ОТ САЙТА НА ЦВИНОКИО.

ЦВИНОКИО НЮЗ

2019.04.12 | 09:34

11

САЙТА СЪС НАЙ ГАДНИТЕ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСТКИ ТРОЛОВЕ.

ГРОБ ИМА ПАРИ ЗА ТРОЛОВЕ

2019.04.12 | 09:24

10

НО ,НЕ ИСКА ДА СИ ПЛАЩА ШИБАНИТЕ АПАРТАМЕНТИ и ЛУКСОЗНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ. ГАДНА КРАДЛИВА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА.

1

2019.04.12 | 09:19

9

Вие ли другари ще осъдите Борисов. Та вие само ченгеджийски скандали правите. Откакто е дошъл ГЕРБ на власт, то не бяха стачки и протести, то не бяха надписани сметки, то не бяха козите на баба Дора с лъжи за заселване на имигранти, и т.н и т.н. Вие само това можете. Борисов поне прави нещо за страната си. А вие обирате банки, после народа плаща и крадете като невидели. Хората трябва да са луди, за да гласуват за вас. Власт се печели с добронамереност и с добри идеи за развитието на страната, А не с компромати, които да заблудят хората, за да гласуват за вас.

Анонимен

2019.04.12 | 09:14

8

Тази червена мъстия смата, че ще спечелят, обаче това ще стане на марта в сряда!

Добави коментар

Водещи новини