Продавт ИПК Родина за 20 млн. лв.

  • 19 май 2012 17:26

  • 1548
  • 0
Продавт ИПК Родина за 20 млн. лв.
©

Публичен търг с явно наддаване обявява Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК) по повод продажбата на имот – частна държавна собственост, новострояща се сграда „Редакционен корпус” на бул. „Цариградско шосе 113”, съобщават от агенцията.

Началната тръжна цена е 20 000 000 лева (без вкл. ДДС), а стъпката на наддаване – 1 000 000 лева (без вкл. ДДС). Депозитът за участие е в размер на 2 000 000 лева (без вкл. ДДС).

Търгът ще се проведе на 25-ия ден от датата на обнародване на решението в „Държавен вестник” от 11 ч. в сградата на АПСК. Цената на тръжната документация е 5000 лева (с вкл. ДДС) и може да бъде закупена в срок до 20 дни от датата на обнародване на решението.

До участие в търга не се допускат: консорциуми, офшорни дружества; лица, които имат просрочени публични задължения към българската държава; лица, които са в ликвидация; лица, обявени в несъстоятелност или са в производство за обявяване в несъстоятелност; както и лица, осъдени за банкрут; чужденци и/или чуждестранни юридически лица, неотговарящи на условията на чл. 29 от Закона за собствеността или лица, за които със закон е установено, че нямат право да придобиват право на собственост върху земя на територията на Република България.

В изпълнение на Решението на Министерски съвет е вменено задължение на купувача, в срок до една година от сключването на Договора да въведе сградата в експлоатация или да я разруши и разчисти терена.

Последвайте канала на

1548 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини