Премиерът Борисов: Севлиево стана едно добро място за живот

  • 19 ноември 2019 11:19

  • 1609
  • 0
©

Благодаря за поредната американска инвестиция в региона. От мен се иска от Севлиево до Германия да се стига по магистрала. Каквото е обещано – е свършено. Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на официалното откриване на нов завод в град Севлиево.

Сутринта минах на „Боаза“, строят на пълни обороти. Севлиевци могат да отиват във Варна на почивка. Това са връзките Изток-Запад. Обходът на Габрово е готов. Уникални мостове. Първият тунел е готов. На две места къртят последните скали. До края на годината ще го довършим“, увери министър-председателят.

Севлиево стана едно добро място за живот“, отбеляза Борисов. „Имате ли магистрала „Хемус“ ще почувствате възможността да се ходи по-бързо до морето“. Той допълни, че поне 10 завода в Габрово и Севлиево са направили нови инвестиции, когато им е било обещано, че АМ „Хемус“ ще подмине догодина Плевен и Ловеч, разкри премиерът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1609 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини