Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед и пчелни продукти в Сливенско

  • 17 октомври 2019 17:44

  • 1540
  • 1
Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед и пчелни продукти в Сливенско
© pixabay

Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед и пчелни продукти в Сливенско. Това съобщиха от областната администрация, където днес представители на японска компания за търговия с източноевропейски продукти са се срещнали с областния управител Чавдар Божурски.

Целта на компанията е да промотира възможностите на японския пазар.

Те работят в партньорство с Българо-японска асоциация, с които развиват дейност за популяризиране на българските продукти в Страната на изгряващото слънце. По време на визитата си гостите ще проучат възможностите за търговия, за бизнес и инвестиции, както и за разкриване на свое представителство на по-късен етап. Не е изключено представителството да е разположено в Сливен, предаде БТА.

От компанията са заявили още, че биха искали да покажат български продукти на търговско изложение в Осака, тъй като този форум определя тенденциите в пазара за години напред. Конкретният интерес засега е насочен към млечните изделия и към произведените в България мед и пчелни продукти. Областният управител е представил местната икономика, включително традиционните производства, като е обещал съдействие в изпълнението на съвместните бизнес-проекти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1540 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
няма шанс

2019.10.17 | 18:21

1

забранено е щом е в интерес на народа.

Добави коментар

Водещи новини