Министър Горанов ще ръководи българската делегация в срещите на Съветите на управителите на Групата

  • 23 август 2017 17:09

  • 1493
  • 2
Министър Горанов ще ръководи българската делегация в срещите на Съветите на управителите на Групата
© Булфото (архив)

Правителството определи състава на делегацията, с която България ще участва в редовните годишни срещи на Съветите на управителите на Групата на Световната банка и на Международния валутен фонд (МВФ), които ще се проведат в периода 13-15 октомври 2017 г. във Вашингтон, съобщиха от правителствената пресслужба.

Българската делегация ще бъде ръководена от министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва в качеството му на управител за България в организациите от Групата на Световната банка. В състава на делегацията влизат още управителят на БНБ и управител за България в МВФ Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г., заместник-министърът на финансите и заместник-управител за България в МВФ Маринела Петрова и подуправителят на БНБ и заместник-управител за страната в Световната банка Димитър Костов.

В рамките на форума българските делегати ще се срещнат с висши ръководни екипи на МВФ и Световната банка, с представители на международни финансови институции, на инвестиционни и централни банки. Участието на България в предстоящите годишни срещи увеличава възможностите на страната ни за разширяване и стабилизиране на международните контакти.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.08.24 | 08:32

2
Какъв съветник е това лайно та ще ръководи делегация за среща на съветите на управителите.
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..... УБИЙ ГРОБАР И СПА

2017.08.24 | 08:32

1
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..... УБИЙ ГРОБАР И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК ...РАЗРУХА... И ПОРОБВАНЕ.УБИЙ ГРОБАР И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК ...РАЗРУХА... И ПОРОБВАНЕ.УБИЙ ГРОБАР И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК ...РАЗРУХА... И ПОРОБВАНЕ.УБИЙ ГРОБАР И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК ...РАЗРУХА... И ПОРОБВАНЕ.УБИЙ ГРОБАР/

Добави коментар

Водещи новини