Министър Павлова благодари на БЧК за подготовката на доброволците по време на европредседателството

  • 02 август 2018 12:03

  • 1206
  • 1
Министър Павлова благодари на БЧК за подготовката на доброволците по време на европредседателството
© eu2018bg

Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена изрази най-искрените си благодарности на екипа на Българския Червен кръст за оказаното съдействие, подкрепа и ангажираност в периода на подготовката и провеждането на първото ротационно председателство на страната ни по време на срещата си с председателя на организацията акад. д-р х.к. Христо Григоров.

БЧК помогна на Министерството за Българското председателство да подготви екипа от близо 150-те доброволци, които активно се включиха при организацията на събитията от календара на Българското председателство.

Организацията на Червения кръст предостави своя база и експерти, които обучиха младите хора как да реагират в спешни и сложни ситуации и как да оказват първа помощ. Те преминаха обучение по първа долекарска помощ в базата на Националния учебен център в Лозен, където доброволците придобиха умения как да реагират в спешни ситуации и какви прийоми да използват при евентуални инциденти и злополуки до пристигането на специализиран медицински екип.

Вашата лична ангажираност, професионалното отношение и опита за работа с доброволци допълнително даде самочувствие и мотивира младите хора да работят за каузата – доброто представяне на страната ни като председател на Съвета на ЕС - през изминалите шест месеца, каза по време на срещата министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Нашето сътрудничество е още един пример за значимостта на солидарните усилия и екипна работа при реализацията на проекти с подобна значимост и мащаб, подчерта министърът при срещата си с акад. Христо Григоров и пожела на целия екип здраве, късмет и професионални успехи.

Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и председателят на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров подписаха споразумение за сътрудничество на 24 ноември 2017 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1206 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.28 | 18:12

1
а така дайте му още мангизи на тоя крадец, за да си лети първа класа и да спи в 5 звездни....

Добави коментар

Водещи новини