Лиляна Павлова благодари на целия състав на МВР за проявения професионализъм по време на европредседателството

  • 17 юли 2018 17:24

  • 5055
  • 7
Лиляна Павлова благодари на целия състав на МВР за проявения професионализъм по време на европредседателството
© МВР

Благодаря сърдечно на  всеки един от служителите на вътрешното министерство за съдействието, подкрепата и ангажираността в подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз 2018.

С тези думи министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се обърна към състава на МВР по време на тържествена церемония, на която тя изрази дълбокото си уважение към труда и съществения принос на МВР в успешното провеждане на председателството. Министър Павлова посочи, че през изминалите шест месеца, в които България бе начело на Съвета на Европейския съюз, заедно доказахме по безспорен начин, че сме надежден партньор, активен участник и медиатор на европейската сцена, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тя отбеляза, че голяма част от заслугата е на всички структури на МВР, които с неуморния си труд ежедневно доказваха висок професионализъм, гъвкавост и дискретност и получиха заслужена висока оценка от европейските ни партньори. По думите й организацията и мерките за сигурност бяха изпълнени по начин, който не само показа отличната подготвеност на българската страна, но и допринесе за запазването на нормалното ежедневие на жителите и гостите на столицата. Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се спря и върху експертната работа в МВР по една от най-тежките теми в общоевропейския дневен ред, а именно темата за сигурността и миграцията. Изключителният професионализъм би доказан с факта, че именно Българското председателство успя да предложи законодателен пакет и да затвори 4 от 6 законодателни досиета, благодарение на което цялостната реформа на системата „Сигурност и миграция“ е завършена, допълни още министър Павлова. Тя изказа специална благодарност и на представителите на МВР в Брюксел, осигурили Председателството с безспорен професионализъм. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена не пропусна да благодари и на семействата на служителите на МВР, подкрепили отговорната им ангажираност през тези шест месеца.

В  знак на уважение за всеотдайната работа министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена връчи почетни грамоти и възпоменателни монети на министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и главния секретар на МВР главен комисар Младен  Маринов.

Министър Радев също благодари на всички служители на МВР, които с блестящата си работа не допуснаха нито един  инцидент по време на Председателството. Той се обърна специално и към всички, работили за Председателството на Съвета на ЕС, чието място не бе пред камерите и микрофоните, и оцени помощта им като изключително важна. С топли думи към колегите си се обърна и главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов,  които по думите му със своята дисциплинираност и всеотдайност не допуснаха нищо, което да опетни името на Председателството и страната ни като цяло.

Благодарствени пакети получиха директорите на главните дирекции - главен комисар Христо Терзийски, главен комисар Светлан  Кичиков, главен комисар Николай Николов и главен комисар Ивайло Спиридонов. Отличени бяха и директорът  на СДВР старши комисар Ивайло Иванов, заместникът му старши комисар  Антон  Златанов, началникът на отдел „Специализирани полицейски сили“ комисар  Радослав Стойнев, началник  отдел  „Охранителна  полиция“ комисар Борислав  Муеров и заместникът  му комисар Тони Тодоров, началникът на сектор „Масови мероприятия“ главен инспектор Пламен Колев, началник сектор  в отдел „Пътна  полиция“ главен инспектор Любомир Костадинов. Отличия получиха още директорът на дирекция „Жандармерия“ старши комисар Красимир  Добрев, директорът на СОБТ командир Георги Гайков и Младен Петров, директор на Дирекция „Комуникационни и информационни системи“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5055 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.07.17 | 17:46

1
Тази защо все още е министър. Все пак европредседателството приключи!
.........................................

2018.07.22 | 10:47

7
И ББ Е КОМУНИСТ И ВСИЧКИ НЕГОВИ ЛИЗАЧИ И ТЕ. ВСИЧКО Е БОЯ И ДАЛАВЕРА
Ами,

2018.07.17 | 18:43

4
за да се пукате от яд, гниди, комунистически!
ХАХАХА

2018.07.22 | 10:45

6
КОЛКО НАГЛИ А НАРОДА ТОЛКОВА ПРОСТ
Крави Томов Биков

2018.07.17 | 18:35

3
Баща ми Тома Биков е много прост , ама чичо Антон Тодоров е по-прост .
коментар

2018.07.17 | 18:44

5
А ти си най-прост.
Свинята Пиги

2018.07.17 | 18:32

2
Сестричке Лили , на мен кога ще благодариш ?

Добави коментар

Водещи новини