Мустафа Карадайъ: Председателството бе на България, а не на управляващите (видео)

  • 13 юли 2018 10:01

  • 1043
  • 1
Мустафа Карадайъ: Председателството бе на България, а не на управляващите (видео)
©

Председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, също даде оценка за Председателството ни след отчета на премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Днес чухме отчета по програмата. С лекота се отчита всичко. Разбира се, за съществената част на събитието не сме имали очаквания. По техническата част безспорно имаме успех, но в същото време си даваме сметка, че гражданите на ЕС, включително и българските граждани очакват конкретни решения на конкретни проблеми. Искаме да видим по-малко бюрокрация и примерът можеше да бъде даден точно от нас“, заяви Карадайъ.

„Председателството бе на България, а не на управляващите. ДПС е опозиция кабинета, не беше опозиция на Председателство“, напомни лидерът на Движението.

„Председателството декларира, че ще работи за функционално единство между ЕС и институциите, но като че ли се забрави, че България е част от ЕС“, посочи лидерът на ДПС. „Да спрем с двойните стандарти, с популизмите и национализмите. Да провеждаме отговорна държавна политика“, посочи Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. „Да се противопоставим на омразата, агресията, ксенофобията, на радикализмите и националисмите. Демокрацията няма алтернатива“, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1043 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рая

2018.07.13 | 10:44

1
Да но зависи как се води това председателство!И вие може да го водите но ако не се представите добре губи БГ,така че детайлите са важни!

Добави коментар

Водещи новини