Цвета Караянчева: Разширяването на ЕС остава ключова политика

  • 18 юни 2018 09:38

  • 2078
  • 6
Цвета Караянчева: Разширяването на ЕС остава ключова политика
© eu2018bg.bg

Разширяването на ЕС остава ключова политика, главната цел е запазването на сигурността и просперитета на целия континент. Това каза председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на откриването на Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейски въпроси на парламентите на ЕС.

Председателството ни успя да постави основен акцент и да върне вниманието върху интеграцията на Западните Балкани, заяви тя.

Конференцията се провежда в края на Председателството на Съвета на ЕС. Поехме Председателството във време на големи предизвикателства в Европа и светащ.  България допринесе активно за постигане на целите в триото България-Австрия-Естония. Парламентът стана домакин на шест важни срещи, платформа за сътрудничество между националните парламенти и Европейския парламент, заяви председателят на Народното събрание.

Продължава важният дебат за осъвременяването на политиката за сближаване и за кохезионната политика. Подкрепяме предложението за създаване на по-тесен съюз на държавите от Европа. Основно наше задължение остава изработването на законодателство, което отговаря на интересите на европейските граждани, каза още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2078 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
дуци

2018.06.18 | 14:54

6
ЦЕЦИ ,А МОГА ЛИ ДА ТИ РАЗШИРЯ ГЪЗЯГАТА , ПО ЛЕСНО ШЕ СТАНЕ

2018.06.18 | 14:39

5
ТЯ СИ МИСЛИ,ЧЕ ПЕКИН Е В ВИЕТНАМ,НО ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ТРЪГНАЛА ДА ГОВОРИ.ПОВЕЧЕТО ОТ ШАЙКАТА СА НЕГРАМОТНИ КАТО НЕЯ.МАШИНЕН ИНЖЕНЕР,А ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА.ПЪЛЕН СМЯХ.
Червен ПедеРуски Гъзомийник-Русофил

2018.06.18 | 10:29

4
много ме е яд...

2018.06.18 | 10:27

3
da strino cveti razshirenieto e klucova pozicia no razshirenie shte ima vav sledvashtiat vek a togava nito men nito teb shte ni ima i shte ti ostanat samo mectite.
гробарски свине

2018.06.18 | 10:20

2
Вашият вожд и идол Боко Тиквата се провали с интегрирането на Западните Балкани. Ама на тези тъпи и елементарни зомбирани гробарски прасета няма кой да им смени плочата. Едно си знаят, едно си баят.
Българ

2018.06.18 | 10:05

1
Тез гербери е, оправиха България , сега разширяват ЕС. Брех какви мъдри ръководители имаме

Добави коментар

Водещи новини