"Галъп": Българите оценяват отминаващото европредседателство по-скоро положително

  • 15 юни 2018 15:47

  • 2600
  • 2
"Галъп": Българите оценяват отминаващото европредседателство по-скоро положително
© bulphoto

Българите оценяват отминаващото Българско европредседателство по-скоро положително, макар че не е малък и делът на онези, които признават, че не се чувстват достатъчно запознати. Политическите различия не са попречили на по-скоро позитивните нагласи. Изводите са от независимото ежемесечно национално представително изследване на „Галъп интернешънъл“.

43% от анкетираните казват, че председателството е било по-скоро добро, 12% - че по-скоро не е било добро, а 33% казват, че не са достатъчно запознати. Останалите не могат да отговорят.

Сред най-положителните оценки са тези на привържениците на управляващата партия. Но дори и сред привържениците на БСП не преобладават отрицателните оценки – там по-скоро надделяват онези, които не се чувстват достатъчно запознати, за да формират мнение. За сравнително добрата оценка на председателството допълнителна роля играе и традиционно високото доверие на българите в самия Европейски съюз, както и присъщото за такива моменти по-скоро пожелателно обществено мислене.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2600 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.16 | 08:19

2
В днешната лъжлива масонска история не се споменават: арийският произход на българите; походите на Дионис до Индия и създаването на Веданта и Санскрит; великата култура на Траките-Българи - Микена, Миноя, Троя, Крит; създаването на днешна България от 3 Тракийски клона - мизи, гети, траки на юг от Дунава. Първата християнска църква в Европа - тракийската. Няма нищо и за геноцида над българския народ от болшевиките-масони, който продължава до днес.



АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.06.15 | 16:29

1
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини