Изберете „Осем...” и се усмихннете!

  • 11 октомври 2011 13:19

  • 1064
  • 4
Изберете „Осем...” и се усмихннете!
©

На Осем години за човек се предполага, че е преминал през първите седем, което означава, малко повече мъдрост, богата фантазия, правилни навици, красиви думи. След още осем – морето е до колене, след още осем – направо животът те грабва! И така – все по осем и все по осем, защото обърнат този знак, много силно наподобява безкрайността. А това е състоянието на духа което изпитваме когато сме влюбени, когато има за какво да се усмихваме, когато си подаряваме радост, когато душите ни са отпуснати...

„Осмицата трябва да гарантира хляба на хората.” Това не е просто фраза от предизборното послание на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. Кандидатът за вицепрезидент отбеляза, че при срещите си из страната забелязва, че много българи са разочаровани, обезверени  и са забравили да се усмихват. Затова той прие като своя мисия да върне усмивките на лицата им, започвайки с кампанията си „Сърце до сърце”.

Защо „Осмицата” е по-добра от „Двойката”, да речем? Първо, защото двойката у нас е отрицателен знак и второ – двойката никога не те кара да се усмихваш. В добавка, - една година след придобитата мъдрост, точно когато е на кота „Осем”, човек си дава много ясно сметката, че е истинско безобразие Два пъти да повтаряш една и съща грешка!

Защо „Осмицата” е по-усмихната от „Двойката”? Хайде да помислим на глас? Ламбо винаги е подарявал усмивки, а зад гърба си Калфин остави море от приятели, хиляди работни места, както и най-дълго изстраданата свобода – тази на българските медици в Либия. Ламбо и днес се усмихва, Усмихва се и Калфин. Защото двамата говорят със собствени фрази и винаги са имали самочувствието на успяли хора! А когато човек се оглежда в някой и има амбицията да се реализира толкова успешно колкото и него – какво по-хубаво от това да извървите пътя заедно! Без агресия и без популизъм!

Защо „Осмицата” ще гарантира хляба на хората? Защото е препоръчително да уважаваме поговорката „никой не е по-голям от хляба!” Закото колкото и да се къпят в медиен комфорт и нецемната любов на социолозите, основните опоненти на „Осмецата” – тези от двойката не си дават сметка, че цялото им управление, изобщо – всичко онова което олицетворява две годишният експеримент наречен „ГЕРБ” се вписва в друга една поговорка „Да правиш на чужда пита помен..” Впрочем – поговорка появила се имено заради неуважителното отношение към хляба...

Е, когато някой се изживява с мисълт, че е и пътя, и истината живота, тогава винаги среща тягосния миг на студеното отрезвяване... а той е маркиран с оценката Две...

Изберете „Осем...” Една много добра възможност да си върнете усмивката днес, утре и вдругиден...

Дани Иванов

Последвайте канала на

1064 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.12 | 07:13

4
То май ще стане "Изберете осем и се" НАДУПЕТЕ!
zorro

2011.10.12 | 06:54

3
По безочливо нещо от комунягите няма по света, че каква е точно ролята на другаря Калфин за освобождаването на медиците ни, а за спрените еврофондове поради, явните кражби от тях, а за това, че няма присъда, за никой управлявал през последните 20 години и преди това (вижте присъдата на Тимошенко). Опитвате се да убедите хората, че не сте това, което сте, да ама няма да я бъде Вашата другари!
????

2011.10.12 | 06:45

2
По-безсмислена статия скоро не бях чел.Маи простотията да занимавате хората с вашите малоумни разсъждения ви е обзела от главата до петите.Бива ли да сте толкова загубени????
БСП двойката

2011.10.12 | 06:45

1
За прасета не давам глас.От като ви има цялата държава е заприличала на ТУРСКА тоалетна,както и ни бяха изобразили като нация.Воните на лайна от 100г. от както ви има, измет.Дано го прочетете,да разберете мнението на младите хората за вас.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини