УС на ДФ "Земеделие" избра Калоян Костадинов за зам.-изпълнителен директор на фонда

  • 03 юни 2019 18:00

  • 399
  • 0
УС на ДФ "Земеделие" избра Калоян Костадинов за зам.-изпълнителен директор на фонда
©

Управителният съвет на ДФ "Земеделие" избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен директор на фонда, съобщиха от пресцентъра на ДФЗ.

УС на ДФЗ е гласувал освобождаването на Атидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-Вели е родена в град Девин на 18 септември 1981 г. През 2003 г. завършва бакалавърска, която е подала оставка след влизането ѝ в Европейския парламент, и е избрал на нейно място Калоян Костадинов, който ще отговаря за прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР).

Калоян Костадинов е магистър по право. От 2007 г. до 2011 г. е работил като старши експерт дирекция "Обществени поръчки и концесии" в Комисия за защита на конкуренцията. В периода 2011-2014 г. Костадинов е бил главен юрисконсулт в дирекция "Търговски дружества, нормативно регулиране на системата на културата и обществени поръчки" в Министерство на културата.

От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ "Земеделие" - РА. От октомври 2014 г. до май 2017 г. е бил главен експерт в дирекция "Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони". От 2017 г. до момента е директор на дирекция "Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
399 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини