Агенти на „Агрион“ получават атрактивни възнаграждения

  • 04 февруари 2019 10:01

  • 1151
  • 0
Агенти на „Агрион“ получават атрактивни възнаграждения
©

Жителите на малки и големи населени места имат възможност да разполагат с доста повече пари, без да разчитат единствено на заплатите и пенсиите си. Опция за по-високи доходи им дава земеделската компания „Агрион“. След успешната 2018-та, дружеството ще използва положителния си опит, за да разшири националната си агентска мрежа. Кандидатите може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит. „Нуждаем се от енергични, комуникативни и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемия земеделски бранд“, казаха от компанията. Желаещите могат да получат допълнителна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на office@agrion.bg.

Компанията предлага най-добрите комисионни възнаграждения в бранша при сключване на сделка, категорични са експертите. „Агрион“ са добре познати на пазара с бързото изплащане на комисионните, за които няма поставен таван. Т.е всичко, което си заработи агентът, ще му бъде изплатено, без значение колко голяма е сумата. Предвидени са дори допълнителни парични стимули, при достигане на определени нива.

От „Агрион“ се ангажират да проведат безплатно обучение на всички свои агенти, тъй като сделките със земеделска земя и отпускането на кредити за земеделски стопани имат своята специфика и са необходими познания в областта. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за всички потенциалните клиенти на агентите, изваждане на необходимите документи за сключване на сделки и др. Това, според специалистите по човешки ресурси, е изключително предимство, тъй като ще могат бързо и лесно да приключват сделките си и да получат договорените комисионни възнаграждения. „Готови сме да съдействаме със всичко необходимо на хората, за да завършат своите сделки и да получат възнаграждението си“, категорични са от компанията.

Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът „Агрион“ им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти, „Агрион“ се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над 53% от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават, посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка.

За по-малко от 5 години компанията се наложи като най-иновативната в бранша, въвеждайки най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи.  „Агрион“ предложи уникален бизнес модел и въведе нови стандарти в земеделието, което я превърна в най-предпочитания партньор на собствениците на земя и на земеделските производители. Според експертите, чрез развитието на Националната агентска мрежа, „Агрион“ още по-категорично ще затвърди позицията на лидер в българското земеделие.

Платен материал

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1151 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини