Ангелкова се закани да прекратява концесии на плажове заради нарушения

  • 18 юни 2019 08:33

  • 575
  • 0
Ангелкова се закани да прекратява концесии на плажове заради нарушения
© Нова телевизия

До момента сме проверили 104 плажа. На места е установена липса на указателни табели. В Равда пък има поставени повече табели от изискваното. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard

На плажовете Божурец, Топола и Сарафово Юг има най-много нарушения и ако не бъдат отстранени, концесиите им ще бъдат прекратени, подчерта тя.

Абсолютно безкомпромисно се отнасяме към всяко едно нарушение и своеволие на плажа, заяви министърът.

Имаме мобилни групи по морето, имаме телефони и имейли за нередности, където гражданите могат да подават сигнали, отбеляза Ангелкова. Тя призова гражданите да сигнализират за нередности и при туроператорите.

За нас е важно да подобряваме услугите, които предлагаме. България е позната като дестинация, която предлага изкл;чително добро качество на добра цена. През последните три години имаме ръст 31% на чуждестранните туристи. По реализирани нощувки сме в топ 5 за миналата година, каза още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
575 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини