Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели

  • 17 август 2018 12:14

  • 1220
  • 1
Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели
© pixabay

Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание на мащабния форум за развитието на морския регион, който ще отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие, съобщават организаторите vipcompr.

Морските Оскари ще бъдат връчени тази вечер в царската градина в Златни пясъци.

Партньорите на конкурса са номинирали 4-звездния хотел Смартлайн Мадара в Златни пясъци, който повече от 20 години показва професионализъм и качество на туристическия продукт. В хотелския комплекс работи квалифициран и добре обучен персонал с опит в областта на туризма и обслужването. Основни принципи на работа са високо качество на обслужването и задоволяване на потребителското търсене. С внедряването и поддържането на системи за управление на качеството и безопасност на предлаганите продукти, хотелът достига ежегодно поставените си цели. Политиката на екипа на хотела е непрекъснато усъвършенстване на бизнес културата за стабилно партньорство в условията на пазара.

Семейният туризъм е приоритет и на южното ни Черноморие, а оценките на чуждите туристи в Букинг са отлични и за модерния и изискан хотел-ресторант „Рибарска среща”. Във вид на акостирал кораб той е изграден на пристанището в град Царево, над самия морски бряг и на 200 метра от централния плаж. От хотела се разкрива прекрасна панорамна гледка към необятното море и към китните хълмове над Странджа планина. Комплексът разполага с 20 модерно оборудвани стаи - всичките са с изглед към морето. Целогодишният ресторант към хотела предлага разнообразно меню, с прясна черноморска риба.

По традиция Морските Оскари популяризират и отличават най- добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1220 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
J.

2018.08.17 | 13:00

1
Това наверно е платено съобщение, не е новина!

Добави коментар

Водещи новини