Руски компании анулираха билети до и от България

  • 09 август 2018 11:42

  • 6504
  • 2
Руски компании анулираха билети до и от България
© Getty (архив)

Две руски компании анулираха полети до и от България, предаде РИА Новости.

Гражданин на най-голямата по площ държава в света се е обърнал към федералната институция за защитата на правата на потребителите и заявил, че е получил съобщение от агенцията "ТурОтдих". В писмото се е посочвало , че неговият билет Москва-Бургас- Москва е анулиран. Представител на фирмата заяви, че е прекратил да изпълнява полети до компанията няма финансова възможност да изпълнява задълженията си.

Друга туристическа фирма от Русия "Морская звезда" обяви фалит и остави в България свои клиенти, които трябваше да се върна в родината си на 11 август. Представител на тази агенция отказа да коментира случая.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6504 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.08.09 | 12:13

1
Цървули!!!Фалиралите фирми на Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина започнаха да фалират!!!Изоставят редовите алкаши където им падне!!!Аз предлагам да ги вкараме в трудови лагери,за да си изкарат с труд парите за връщане в Миризливият Катун!!!Не ни трябват ватенки-туристи,които не могат да си платят престоя в България!!!Ура и Слава!!!

2018.08.10 | 10:47

2
Круме, дядо ти да не е мародерствал в полицейските мазета над борците против фашизма? После да е съден от народния съд? ДОста си злъчен.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини