Безплатнo обучение за електронна търговия ще има в Ловеч

  • 15 октомври 2019 13:27

  • 234
  • 0
Безплатнo обучение за електронна търговия ще има в Ловеч
©

Безплатно обучение за електронна търговия ще бъде организирано в Ловеч на 17 октомври /четвъртък/ в зала 101 на областната администрация, съобщават оттам. То се организира от фондация и от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Насочено е към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазар. Партньори на обученията са Българската Е-комерс асоциация (БЕА) и Българската стопанска камара (БСК).

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин. Практическото обучение по електронна търговия е безплатно. Предназначено е за собственици на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по интернет, съобразена с българското и европейското законодателство, планиране на ефективен ръст, логистика, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби, и достъп до финансиране на онлайн проект с ваучерната система на ИАНМСП.

Лектори ще са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани успешни проекти, представители на КЗП и ИАНМСП, допълват от администрацията.

Последвайте канала на

Novini.bg
234 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини