Нов ресторант на Макдоналдс отвори врати в Мол Галерия Бургас

  • 13 февруари 2019 16:02

  • 609
  • 1
Нов ресторант на Макдоналдс отвори врати в Мол Галерия Бургас
©

Плажът все още е мираж, но пък знаем за едно чудно местенце на първа линия на класическия вкус – новият ресторант на Макдоналдс в Мол Галерия Бургас.

Ресторантът отвори врати на 1ви февруари тази година за жителите и гостите на града които може да се насладят на вкусните предложения и поне за малко да забравят ежедневните си грижи.

Вече 25 години, Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в България. Философията на марката е качествени продукти, отлично обслужване, приятна атмосфера. Винаги и всеки ден. Не харесват думата компромис, предпочитат да виждат усмивките по лицата на своите гости.

Новият ресторант отвори врати с екип от над двадест служители и мениджъри, като се очаква през летния сезон броят на новите работните места да се удвои. Макдоналдс предоставя работа и обучение по световни стандарти на над 1000 млади хора в цялата страна и многократно е избиран за „Работодател на година“ в различни класации.

За да постигне своята цел най-популярната верига за бързо обслужване в света се стреми всеки служител да се чуства значим и ценен от своята работа. Работата в Макдоналдс има редица предимства – гъвкаво работно време, екип от ентусиазирани млади хора, специализирано обучение в много области и възможности за професионално развитие.

Над 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като служители в ресторантите след като са преминали съответното обучение у нас и в чужбина.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
609 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хаха

2019.02.13 | 16:17

1

мммм ще хапна едно здравословно бигмакче

Добави коментар

Водещи новини