Стара дреха в нета двойно по-скъпа от дрипшопа

  • 04 октомври 2018 07:50

  • 2440
  • 0
Стара дреха в нета двойно по-скъпа от дрипшопа
© pixabay

Пазаруването на дрехи втора ръка излиза двойно по-скъпо, ако е направено онлайн.

Оскъпяването се получава от доставката, за която клиентът трябва да плати 4 лв. отгоре, а това може да излезе по-скъпо и от самата покупка, съобщава „Монитор“.

Цените в дрипшоповете са различни, като в някои от тях са фиксирани, други пък зарибяват клиенти с „топ цени за един ден“ които се променят постоянно.

В един от столичните магазини например може да се закупи блуза с дълъг ръкав за 4.95 лв., както и дебел суичър на същата цена. Зимните якета, които се купуват на килограм в навечерието на предстоящата зима, струват между 20 и 40 лв. Ризите също излизат евтино - от 4 до 9 лв. според качеството. Ако ги закупи от магазин, потребителят рядко ще заплати повече от 20-25 лв. за дънки втора употреба. Онлайн обаче марковите панталони могат да стигнат и 121 лв. дори след намаление, без да се брои цената за доставка, която е 3.80 лв. до офис на куриерската фирма.

Суичер, който в магазина струва 5 лв., онлайн излиза между 50 и 60 лв. Блузите също рядко струват под 23-24 лв., а пуловерите, за които иначе бихме дали не повече от 20 лв., също могат да стигнат стотачка, ако ги купим онлайн.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2440 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини